BIRKENSTOCK

5. 3. 2015


Po třech dnech nepřetržitého chození po benátském bienále v sandálkách a žabkách s naprosto rovnou a skoro průhlednou podrážkou jsem si řekla, že takhle by to dál nešlo. Takhle hrozně mě nohy snad nikdy nebolely. A tak jsem si na boty Birkenstock dělala zálusk už vloni, ale to je neměli v mojí velikosti, tak jsem se spokojila s žabkami Scholl. Kamarádka si prozíravě opatřila právě Birkenstocky a byla s nimi moc spokojená. A tak když jsem teď pokukovala po pohodlných botách na jeden delší výlet, našla jsem tyto černočerné. Poslední v mojí velikosti. A ještě zlevněné. No nekupte to. :) Tak jsem taky podlehla, i když se mi zezačátku moc nelíbily, ale pohodlí je pohodlí.

Zatím mě malinko tlačí zespodu nohy do klenby, ale nosím je na doma a časem by se měly přizpůsobit mojí noze tak, že už je prý nikdy nebudu chtít sundat. Tak snad to tak bude! :) A snad v nich budu vypadat tak pěkně jako slečny na těchto fotkách z pinterestu.


Docela by mě zajímal váš názor, i když ten můj to asi nezmění... :) Líbí se vám Birkenstocky nebo je považujete za vrchol nevkusu?

Mějte se krásně! Evi
//první foto moje ©gathermoments, další dvě pinterest 

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

12 komentářů

  1. je to pravda! je potřeba si zvyknout... já si koupila první loni na jaře v Berlíně (miluju takový ty "korkáče" ala žabky) a až do podzimu jsem je nesundala z nohy... nic pohodlnějšího neexistuje! předtím jsem měla jedny no name a taky vydržely, ale Birkenstock je prostě Birkenstock :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že ty moje nebudou výjimka...nad těmi korkovými jsem taky uvažovala, ale tyhle byly skoro za polovinu, tak to bylo jasné :))

      Vymazat
  2. Tak existují určitě elegantnější sandálky ;-), ale já na Birkeny tedy nedám dopustit! Mám černé žabky s možností 3 variant a nosila jsem je celé loňské léto. Prvních pár dní bylo opravdu krušných, ale chce to vydržet, a potom je to ráj! Určitě budu časem investovat do dalších a třeba ty Tvoje bych klidně brala ;-). No a fotky z pinterestu jsou jen dokladem toho, že i v pantoflích lze vypadat stylově... hezký den!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, díky! Jedna kamarádka z nich měla dokonce puchýře, když si je vzala poprvé na celý den. Chce to postupně...Tak snad budu taky tak stylová :))

      Vymazat
  3. Téééda, tak ty tvoje jsou krásný! Právě uvažuju o dobrých a pohodlných pantoflích do práce a asi jsem je teda našla .)
    Jen pro info, dají se sehnat i jinde než na tom jejich webu? Nějaká cz distribuce, nevíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, díky moc! :)) Já kupovala tady: www.bezvasport.cz, ale ty černé tam teď myslím nemají. Velký výběr mají i tady: http://www.zijtekvalitne.cz/znacka/birkenstock/ a o trochu levnější jsou tady: www.vdktrading.cz (na birkenstocky příjímají objednávky jen mailem, psala jsem tam a byli moc milí, nabídli mi všechny možné varianty a rychlé doručení). Tak snad jsem trochu pomohla :)

      Vymazat
    2. No to víš, že jsi mi pomohla! Teď si ale budu muset vzít rovnou dvoje! :D

      Vymazat
    3. Aspoň budeš mít ultra zdravé nožky! A v pohodlí :))

      Vymazat
  4. Já se v těch značkách příliš neorientuju, ale mám vlastně podobné z nějakého zdravotního obchodu s obuví a v létě v nich chodím hrozně ráda. Podle mě je tohle hrozně fajn trend, jak po zdravotní stránce, tak po stránce pohodlí. A to že to vypadá jak přezuvky ze školy mi vůbec neva, naopak se mi to líbí. Působí to tak uvolněně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, mně se to taky moc líbí...i když ze začátku mi to přišlo divné. Ale co bych pro svoje nohy neudělala! :)

      Vymazat
  5. Jsou krásné, moc dobrý výběr. Ideál spojit hezké s pohodlným :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)