Moje víkendové pečení

29. 3. 2018


Už jste si asi všimli na Instagramu, že jsem se poslední dobou nějak dala do pečení. Ať už rakviček na které najdete recept v tomto článku nebo teď aktuálně kremrolí pro mého drahého k narozeninám. Na ty najdete taky recept na blogu, konkrétně v tomto článku.

Musím přiznat, že tentokrát mě docela pozlobil bílkový krém a to až tak, že jsem měla chuť ho vyhodit z okna. :)) Nechtěl vůbec ztuhnout a přitom jsem ho dělala tak jako vždycky...Na druhý pokus už to ale klaplo (možná to bylo tím, že jsem zašlehala moc velkou dávku cukru naráz? nevíte?), takže oslava byla zachráněna. A ze zbytku krému jsem upekla ještě pusinky. 




Lněný hadřík na nádobí, ptáčka od Sew4home spolu s ručně vyráběnými peříčky od Verči jsem vyhrála na jejím blogu Metamorphosis of my home, určitě k ní taky nakoukněte, je tam moc krásně a milo a já mám doma jarní radost. :))



Mějte se krásně, užívejte si jara a krásné Velikonoce! Evi
//foto moje ©gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

8 komentářů

  1. Evi moc krásné dekorace. Už jsme zavítala na Verči blog a hodila do odběru. Děkuju za inspo a kremrole vypadají hodně mňááám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magi, moc děkuju a jsem ráda, že inspo bylo k užitku! :))

      Vymazat
  2. Ahoj Evi, předně moc děkuji za milou zmínku, kterou jsi mě velmi potěšila! Máš vše moc krásně nafoceno. Já Ti sem na ten recept na kremrole chodím nakukovat často. Díky Tobě jsem se je naučila a už je u nás musím péct na oslavy vždycky. Hned se po nich zapráší, všichni je milujou (i ti, co je dřív nemuseli). Obávám se, že časem budu muset dělat dvojitou dávku... Co bylo u Tebe s krémem špatně, nevím, mně se zatím vše vždy povedlo (a cukr přisypávám taky skoro najednou), holt jsou asi věci mezi nebem a bílkovým krémem, které někdy nepochopíme ;-)...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju! :* Já právě taky s krémem nikdy problém neměla, až teď...budě to prostě něco mezi nebem a krémem, jak říkáš :)) Krásné Velikonoce!

      Vymazat
  3. Vypadá to naprosto perfektně. Tu chuť vyhodit krém z okna naprosto chápu, protože já se občas u pečení dokážu tak vytočit, že jsem skoro okolí nebezpečná. :D Zároveň mě to ale neskutečně uklidňuje... :)
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to právě hrozně baví, když se mi daří a jde to hezky. To se teda o krému říct nedá :)) Ale dám mu zase za čas šanci. Krásné jarní dny!

      Vymazat
  4. tedaa, vypadají naprosto božsky! Sníh z bílků už mě taky několikrát pěkně pozlobil -_-

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)