Moje podzimní pohoda

22. 9. 2017


Ten letošní podzim přišel nějak moc brzy a hlavně náhle! Ale i když mám jaro a léto mnohem radši, snažím se si z toho nic nedělat a užít si ho i tak. Prohlížím si fotky ze svatby, plánujeme svatební cestu, konečně mám čas na seriály, filmy, vaření, jógu, setkávání s přáteli, které jsem svatebními přípravami zanedbávala. Během upršených dní peču chleba, vařím, si užíváme společného jídla, povídání a je to velká pohoda. Dokonce jsem si v kavárně s kamarádkami objednala první svařák a pomalu se začala těšit na Vánoce. Jsem asi divná, ale ta vůně skořice, to jsem potom prostě nemohla jinak!

Tak si taky udělejte chvilku pohody s lidmi, které máte rádi, nebo se zachumlejte do teplé deky s něčím dobrým. Stojí to za to! Nejspíš na tom pořád tolik omílaném "hygge" něco opravdu bude. :))




Mějte se krásně a dejte mi vědět, jak se ten letošní podzim líbí vám! Evi
//foto moje ©gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

10 komentářů

  1. Já teda podzim miluju ze všeho nejvíc a vždycky se ho snažím si náležitě užívat. Např. právě teď jsem si udělala radost a koupila na Nordic Day (mimo jiné) nový svíčky, páč svíčky, knížku, čaj, teplý ponožky a déšť je prostě můj podzim <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to je super přístup. Já si na Nordic Day zakázala koukat, vždycky se mi tam líbí úplně všechno, tak už radši ani nekoukám. :)) Krásný podzim!

      Vymazat
  2. Krasne fotky, ano, presne tohle je pro me hygge! Ty filmy, teplou deku, jidlo a setkavani si moc uzivejte, nikdy nevite, zda to (vzhledem k nedavne svatbe) neni posledni takova sezona, hihi :-D Ja na to ted s malym ditetem za krkem totiz jen nostalgicky vzpominam, jaka to byla parada. Ale treba to za nejaky patek zase prijde ;-) Preji krasnou svatebni cestu! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, Máji, to milé :)) Je pravda, že takový suvenýr ze svatební cesty by se nám líbil. Tak si taky moc užívej podzimu, měj se krásně! :))

      Vymazat
  3. Zavesila som svetelnú reťaz na tehlovú stenu v obývačke a tiež má pocit Vianoc!
    Mám všetko ako Ty:ružu vo váze, aj šípky, jesenné jedlá odštartované, chlieb tiež pečieme doma, ale bezlepkový, len to nemám tak krásne nafotené a tie stretnutia s priateľmi zanedbávam...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí pár světýlek, vůně skořice a Vánoce jsou tady! Však už jen tři měsíce a ono to uteče jako voda. Krásný podzim! :))

      Vymazat
  4. Oooo, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se už začíná těšit na Vánoce :) Já tohle období naprosto zbožňuju. Dokonce si teprve teďka vybírám dovolenou a už se nemůžu dočkat, až udělám tu kupu nádherných fotek v přírodě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na podzim se to v barevné přírodě fotí skoro samo, jak je krásně...a když není úplně nejlepší počasí, zase je takové zajímavé světlo. No prostě ideální počasí na fotky, že? :)) Krásnou dovolenou přeji! :))

      Vymazat
  5. Taky se těším na podzim a zimu. Bude více možností si zalenošit, pospat, kouknout na film, vyrazit na vycházku, pořádně na ni vymznout a pak se zavrtat s čajem do deky. Měj se fajn, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji, krásný podzim a hlavně pohodu přeji! :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)