Lefkada

17. 7. 2017


Na Instagramu jsem vás celkem vydatně zásobovala fotkami z krásné Lefkady. Tak pokud Instagram nemáte, můžete mrknout na výběr těch nejlepších i na blogu. Určitě budou následovat i další články, kde se všem těm krásným místům budu věnovat víc.

Dovolenou jsme měli tentokrát s cestovkou a i když jsme jeli v sezóně, díky last minute byla za dobrou cenu. Velký výběr zájezdů do Řecka najdete třeba na Invii, kde najdete zájezdy od více cestovek pěkně přehledně a pohromadě.

Tak pokud se na dovolenou teprve chystáte, řecký ostrov Lefkada můžu jen doporučit. Je tu tak krásně, že určitě okouzlí i vás. My už máme pro toto léto bohužel dodovolenkováno, letní víkendy už budeme trávit u nás na chalupě na stavbě a přípravou na svatbu. Další cesta nás čeká až na podzim. Ale i u nás je spousta krásných míst a je pořád co objevovat. :))
















Jaké máte na léto plány vy? Užijte si ho, ať už ho budete trávit kdekoliv! :)) Evi
//foto moje © gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

10 komentářů

  1. Nádhera:-) ... Hned bych se nechala nalákat. Můžu se zeptat, kde jste konkrétně byli a v jakém hotelu? Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! :)) Bydleli jsme v Nikianě (na východním pobřeží, kousek od Nidri), ve studiích George I. Pro poznávání ostrova bych ale asi radši doporučila západní pobřeží, kde leží ty nejhezčí pláže ostrova. Případně Nidri, pokud máte rádi noční život a rušnější letoviska. My do Nidri jezdili kvůli lodním výletům, lodě odjížděly právě odtud. Měli jsme na dva dny auto a na zbytek pobytu skútr...Ono to ani jinak nejde, když chcete z ostrova vidět co nejvíc. A určitě ještě o Lefkádě napíšu víc. :))

      Vymazat
    2. Nikiána mě okouzlila jezdily jsme se tam s dcerou koupat- takové pěkné koupání a klid moc se mi to líbilo, vždy když jsme jely na okruh nikdy jsme nezapoměly zastavit.Měla jsem auto na celý pobyt Lefkádu jsme projely fest......vydaly jsme se pak i na pevninu.

      Vymazat
    3. Tak pevninu jsme už nezvládli, týden je na Lefkadu prostě moc málo! Pláž v Nikianě se mi líbila mnohem víc než třeba ta v Nidri, nebyl tu takový nával, navíc příjemný stín od stromů. :))

      Vymazat
  2. Dokonalé miesto! <3 A chválim aj fotografie, sú čarovné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za odpověď a hlavně za informace. Cestujeme hodně, ale v Řecku jsme ještě nikdy nebyli. Chceme to změnit :-) , tak se pídím po nějakém krásném místě. A tady by se nám asi libilo. Tak se těším na nějaký další řecký příspěvek. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Evi, tak pokud byste rádi do Řecka, můžete u mě zatím mrknout sem na články o Santorini, a sem na ty o ostrovu Chios, tam se mi taky moc líbilo. :))

      Vymazat
  4. fotky jsou dokonalé! doufám, že sis dovču pořádně užila! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)