BEAUTY TIP: MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ KOREKTORY

15. 2. 2014



Už jsem vám ukázala moji nejoblíbenější tvářenku tady, tak dneska pro změnu korektory.

Mojí stálicí je Dermacol make-up cover, mám dva (na fotce je ten neošoupaný, novější :). Mám jeden světlejší na zimu a jeden tmavší, který používám přes léto. Konkrétně odstíny 221 a 223. Musím říct, že to byl boj, než jsem objevila ten správný odstín! Trefila jsem se asi napotřetí a zbytek po vyzkoušení poslala dál (na votočvohozu :). Pokud jste z Brna, prý ho mají v drogerii na náměstí Svobody, kde si můžete vyzkoušet všechny odstíny - kdybych to jen tehdy věděla! Určitě jste už na něj četly spousty recenzí, já si ho koupila na doporučení Lili a nezklamal mě, kryje skvěle a dokonce je voděodolný, což je super hlavně v létě. Používat ho jako make-up na celý obličej, na to nemám odvahu, ale jako korektor je skvělý!

Mojí novinkou a příjemným překvapením je camouflage cream od Catrice (mají v některých Rossmannech). Kryje, řekla bych, srovnatelně s Dermacolem a má hezkou a skladnou krabičku, takže ho nosím všude s sebou. Za tu cenu kolem 75 Kč je to super koupě! :)

A jaký je ten váš oblíbenec? Znáte nějaký lepší korektor?

foto moje


  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

8 komentářů

  1. Ještě jsem nepochopila výhody Catrice, všichni ho chválí, ale nikde o něm nečtu na co speciálně je dobrý.. Já používám pod oči "kuličku" Garnier a na pupínky Maybelline Affinitione. Taky podle Lili :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám oba na pupínky, výjimečně pod oči. Jen mi přijde, že ten Catrice má trochu menší výdrž, ale kryje parádně :)

      Vymazat
  2. Presne tyhle dva korektory porad shanim a jeste jsem je nesehnala :) Teda v odstinech, co chci ja :)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten od Dermacolu mají myslím třeba na parfums, všechny odstíny :) a catrice odstínů moc nemá, já mám 020 Light Beige a na zimu mi vyhovuje :)

      Vymazat
    2. Já bych si to právě chtěla alespon na ruce vyzkouset.. Takze cekam, kdy budu mit cestu kolem Cerne ruze a tam v Dermacol centru by to urcite meli mit :)

      Vymazat
    3. Tak to jo, to určiě vyzkoušej :) já vyzkoušela jen tři odstíny, co měli v rossmannovi , z toho jeden mi vyhovoval a ten další jsem střílela podle odstínů na netu, které teda nebyly vůbec přesné, takže vyšel myslím až třetí pokus :)

      Vymazat
  3. Dermacol som skúšala, ten už pozná asi fakt každý, istý čas mi vyhovoval aj ako make-up, ale potom sa mi z neho pleť začala hrozne sušiť, takže som ho ako make-up používať prestala a ostal mi už len ako korektor, dávno som ho už však nepoužila, na bežné líčenie je aktuálne moja pleť v lepšom období, takže takéto krytie ani nepotrebujem, naviac mne dermacol dosť upchávala póry a narobili sa mi z neho vyrážky ešte viac ako pred nalíčením. Asi je pre moju pleť trochu ťažký, ale pre to krytie to občas proste prehliadam a používam aj tak. Čo sa týka korektorov nedám dopustiť na tie z rady Couvrance od Avene, či už zelený alebo hnedý, oba korektory krásne kryjú a akné navyše liečila, rovnako je skvelý aj korektor od značky Eucerin, tieto korektory dermatokozmetiky sú skvelé tým, že pleť pod nimi dýcha a po odlíčení sa stav pleti zlepšuje.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bianko, moc děkuji za tipy, na obě značky kouknu...v poslední době začínám uvažovat, že moje pupínky taky možná budou mít něco s korektorem společného a jestli by nebylo lepší používat nějaký neucpávající...:))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)