Naše novinky z Bonami

24. 11. 2020

Když mě oslovila Ivča, jestli bych si nechtěla vybrat něco na Bonami, nemohla jsem odmítnout! :)) Jenže tam mají tolik krásných věcí, že mi trvalo pěkně dlouho, než jsem si konečně vybrala. Nakonec u nás zakotvily tyhle dvě novinky a obě jsou pro naši Aničku.

První z nich je tento hrací koberec od značky Zala Living, který si naše Ani oblíbila od první chvíle. Jen jsme ho vybalili, už na něm seděla a prstíkem zkoumala silnice. Zatím po něm autíčkama nejezdí, ale to určitě přijde. Koberec nemá vysoká vlákna, je spíš takový "rohožkovitý" a tvrdší přesně tak, jak se píše v recenzích. Vzhledově je povedený, že bude tvrdší jsem čekala, takže jsem s ním opravdu spokojená. Moc hezky nám doplnil místo před Aniččiným hracím koutkem, tak teď už nemusí sedět přímo na zemi.


Potom jsem neodolala ještě talířku ve tvaru medvídka. Na Instagramu na mě podobné dřevěné talířky ve tvaru různých zvířátek vyskakují už dlouho, tak jsem taky podlehla. Ten náš je z bambusu a je od značky Bambum Teddy. 

Talířek používáme hlavně na snídaně, kdy se do oušek dá dát menší ovoce nebo rajčátka. Součástí balení je i bambusová lžička a vidlička, ale ty jsme ještě nepoužili, Anička jí s klasickou malou nerezovou lžičkou a občas i dezertní vidličkou. U talířku mě překvapilo, že je docela malinkatý, ale ona je to nakonec vlastně výhoda, protože se tak akorát vejde na pultík naší jídelní židličky. 


Co jste si naposledy pořídili na Bonami vy? Chystáte se tam nakupovat nějaké dárky? 

*článek vznikl ve spolupráci s firmou Bonami, koberec a talířek #gifted, #barterovaspoluprace

Mějte se krásně! Eva
//foto moje ©gathermoments

Mohlo by se vám také líbit:

6 komentářů

  1. Dobrý deň,Vaša Anička je už veľká slečna (ja mám tiež Aničku ale tá už je mladá pani ).A čo mám z Bonami ? Báječnú krabičku - plechový kýblik KOMPOST aj s rúčkou do ktorej idú kompostovateľné odpadky z kuchyne a tie potom von do naozajstného kompostu.Krabičku mám na kuchynskej linke - nezapácha,je taká bledozelená a mám už z nej dlhší čas radosť.A radosť mám aj z Vášho blogu -srdečne pozdravujem a prajem všetko dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a moc děkuji! Je to tak, roste až moc rychle. :)) Na tu krabičku jsem taky koukala, tak snad až budeme mít vlastní zahrádku a kompost, tak se bude kyblík hodit. :)) Krásný předvánoční čas přeju!

      Vymazat
  2. Hezký den, Evo, můžu vědět odkud máte hračky - barevnou věž a labyrint? Dáte tip?
    Děkuji. Zuzana
    P.S. Anička vyrostla! (Nakukuju k vám na blog pravidelně.) A na koberci se jí krásně hraje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, Zuzko, vidím, že na téma hraček budu muset něco sepsat, nejste první, kdo se ptá. :))
      Barevnou věž máme z eshopu Adrevo.cz, konkrétně tuhle: https://www.adrevo.cz/drevene-hracky/336-navlekaci-krouzky.html
      Mají tam i spoustu jiných moc hezkých dřevěných hraček. :))
      A labyrint je vrchní díl od motorické kostky Bino, co jsme dostali: https://www.mall.cz/drevene-didakticke-hracky/bino-motoricka-kostka-5v1

      Vymazat
  3. Článek na hračky ráda uvítám. Dívala jsem se na Adrevo - mají tam moc pěkné dřevěné hračky, ale ten obchod celkově je dosti nesourodý - kdo ty hračky vyrábí? Děkuji za jednoduché tipy na tvoření - plechovku od Cara vyrobím pro synovečka. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, to máte pravdu, je trochu zvláštní...ty navlékací kroužky jsem dlouho sháněla nějaké hezké, jen takové jednoduché, barevné, ale zase ne úplně mrňavé. Teď už nevím přesně značku, ale na těch našich bylo, myslím, made in Vietnam. To víte, že bych radši nějaké české, ale nenašla jsem.
      Jsem moc ráda, že se tipy hodí. Krásný předvánoční čas a pohodové svátky přeji! :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)