Naše Vánoce

2. 1. 2020


Moji milí čtenáři, letos jsem vám ani nestihla popřát krásné svátky. Tak aspoň takto se zpožděním vše dobré do nového roku! Děkuji, že čtete můj blog, a doufám, že budeme potkávat i v příštím roce. :))

Tyto Vánoce jsme neměli ani stromeček ani naši tradiční větev (jak to u nás vypadalo v minulých letech můžete mrknout tady: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018), svátky jsme kromě dvou dopolední kompletně strávili u rodičů. Ale bylo to fajn, pořád po ruce někdo, kdo si Aničku rád pochoval. :))

Dárky jsem balila zase na poslední chvíli Štědrý den ráno a použila na ně papíry, co jsme měli doma nakoupené z minulých let. Těch černobílých stromečkových jsem si totiž loni udělala pěknou zásobu. 



Pečení cukroví jsem letos měla natřikrát, jednou u tchyně, jednou s mamkou a pak ještě doma. S mamkou jsme pekly naše tradiční druhy cukroví (linecké, brabantské dortíky, pracny a vínové neboli vyskočky), doma jsme k tomu přidali ještě crinkles, slepované kytičky a dokonce jsme stihli i perníčky. Nazdobila jsem jich ale jen pár, pak se naše miminko probudilo.


Už se moc těším na příští rok, to už si naše malá rozbalování dárečků užije určitě mnohem víc, zatím jsme ty její rozbalovali my. A Silvestr s vědomím, že mi na Nový rok nebude špatně z přemíry alkoholu, má taky něco do sebe. :))

Tak jen to nejlepší do nového roku, mějte se krásně! Eva
// foto moje ©gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

4 komentářů

  1. Nakukuji k vám moc ráda.
    Přeji hezký nový rok a těším se na další příspěvky. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Evi, i Tobě/vám do nového roku vše dobré. Vánoce jste měli krásně jednoduché a to cukroví v čele s perníčky vypadá jedna báseň! Těším se na další setkávání tady s Tebou!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju! Musím k Tobě taky nakouknout, jsem teď úplně marná... Měj se krásně! :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)