Cestovatelský wishlist

11. 7. 2017



Ve spolupráci s webem dejmidarek.cz jsme připravili seznam věcí, takový wishlist, který by nikomu neměl na cestách chybět. V kolekci je kromě stylového batohu, pohodlného oblečení, foťáku na polaroidy, třeba i powerbanka a cestovní hra lodě. Kolekci najdete tady, tak mrkněte a dejte vědět, bez kterých věcí se zase na cestách neobejdete vy?

Sama si momentálně skládám na dejmidarek věci, které by se mi líbily jako svatební dary nebo různé tipy, na které narazím a hodily by se mi zase jako dárky pro mé blízké. Můj profil najdete tady, tak třeba vás inspiruje. :))

Užijte si krásné léto! Evi
//foto moje © gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

4 komentářů

  1. Ahojky. Já určitě musím neustále nosit powerbanku. Batohů bych si nejraději nakoupila několik, ale pak bych je stejně neunosila. :-) Tak se držím při zemi. Hehee. O tom polaroid foťáku přemýšlím už hodně dlouho, ale pořád si nejsem jistá, jestli by mě bavilo ho tahat v tašce a jesti bych ho fakt využila. Přeci jen tahám pejska, foťák, většinou i kamerku, průvodce a už je toho v těch rukách hodně. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to znám, v jedné ruce zrcadlovka, v druhé průvodce, můj drahý do toho natáčí videa...ale zas by to bylo hezký, držet fotku hned v ruce a třeba si ji moci rovnou nalepit do deníku :))

      Vymazat
  2. powerbanka je must už aj keď cestuješ iba autobusom z domu do mesta :D a potom urcite batoh a dobré topánky v ktorých nebudem umierať haha :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, vidíš, na boty jsem zapomněla! V létě nedám dopustit na birkenstocky :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)