EBAY TIP #6: NÁHRDELNÍK

19. 2. 2014

Plesová sezóna je v plném proudu a mně tak akorát na čas dorazil tento náhrdelník z ebay.com. Chtěla jsem nějaký výrazný šperk k černým šatům a tento mi padl do oka nejvíce. Náhrdelník jsem koupila v aukci za 2,99 dolarů, takže cca 60Kč. Odkaz najdete tady - klik, ale už není aktivní, možná ho prodejce zase vystaví. Přišel tak za měsíc a byl trochu rozpadlý. Jak jsou slzičky napevno svařené k sobě, tak jedna cestu nepřežila. Vyřešilo to lepidlo. Pak jsem si ho nasadila těsně před plesem a rozpadl se podruhé. Tentokrát to byla nedotažená očka a to zase vyřešily kleště. Ples už potom přežil bez úhony celou dobu, takže musím říct, že ve výsledku jsem spokojená. :)Jaké jsou vaše zkušenosti se šperky z ebay? Taky jste si je museli opravit sami? :)
fotky moje


  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

9 komentářů

  1. Z ebay jsem ještě nikdy nic neobjednávala, trochu se online nakupování pořád bojím, právě kvůli tomu, že by mohl předmět dorazit poškozený nebo vůbec:) ale tenhle náhrdelník je nádherný:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se ebaye zezačátku bála, ale prodejci jsou většinou vstřícní a bojí se negativních hodnocení, takže když mi něco nedorazilo, napsala jsem a buď poslali znovu nebo mi vrátili peníze. :) Asi by to fungovalo i u poškození během cesty, ale slepený byl raz dva, takže jsem se na to vykašlala :)

      Vymazat
  2. Hezký, já bych se ale bála alergie na nekvalitní kov.. Doufám, že sis ples užila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alergií mě zlobí jenom uši, ples jsem si užila v pohodě :) Myslím, že v kovu takový rozdíl nebude - oproti jiným u nás prodávaným náhrdelníkům...stejně se všechny vyrábí v Číně...

      Vymazat
  3. Nádherný náhrdelník! Přemýšlím, že se asi také odhodlám k nákupu přes Ebay, ale pořád si nějak nejsem jistá... I když 60 korun, to je pakatel. :) za takovýhle kousek bych dala víc...

    OdpovědětVymazat
  4. je nádherný! :-) a 60 korun? Fíha, luxusní cena .. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. jak já miluju ebay! je škoda že takhle zlobil, ale je krásný :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný! A to nemluvím o té skvělé ceně.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)