Budeme čtyři!

21. 11. 2021



Máme jednu novinku, brzy budeme čtyři! :))
Už na jaře! Zatím to vypadá, že se nám bude krýt termín stěhování s termínem porodu nebo si užijeme první dny ve čtyřech ještě v naší miniaturní garsonce. Takže to bude zajímavé. Mám taky trochu strach, jak zvládneme péči o dvě děti, když jsme teď často hotoví jen z jedné holčičky. A taky si nějak nedokážu představit, že budu mít nové miminko stejně ráda jako to první, ale všichni říkají, že láska se jen násobí, tak snad to tak i bude. Každopádně to bude jízda a už se moc těším na to, jaké druhé miminko bude. :))

A když už vás tu mám, rovnou poprosím o radu. Máte zkušenost s přípravou prvního dítka na sourozence? Budu ráda, když se se mnou podělíte o Vaše zkušenosti nebo mi doporučíte nějakou literaturu. Zatím mám vyhlídnuté knížky Aha rodičovství: sourozenci a Sourozenci bez rivality, tak snad stojí za to? Ještě bych ráda pořídila nějakou knížku i holčičce, má totiž moc ráda poslední stránky v Pohádkopsaní o příchodu miminka.

Děkuju a mějte se moc krásně! Eva
//foto moje ©gathermoments

Mohlo by se vám také líbit:

2 komentářů

  1. Blahoželám !!! A ničoho sa nebojte - vy predsa všetko zvládnete.Teším sa s vami lebo deti a láska je to najkrajšie čo nám život dá.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)