Šťastné a veselé!

24. 12. 2018


Moji milí čtenáři, tak je to zase tady! Krásné Vánoce všem! Užijte si svátky plné pohody a klidu s vašimi nejbližšími. Děkuji, že čtete můj blog, a doufám, že budeme potkávat i v příštím roce. :))

Letos máme místo stromečku zase jenom větev. Tahle je z chalupy a zbyla mamce z její vánoční výzdoby. Přidala jsem kuličky s ptáčky od Verči z blogu Metamorphosis of my home a papírové hvězdičky. Balení dárků letos máme černobílo zelené, protože jsem opět podlehla a koupila stromečkový balicí papír namísto toho, abych likvidovala ty staré. Ale aspoň ty mašle jsou recyklované z těch, co nám zbyly ještě z výzdoby na svatbu a z minulých let. 

Pečení cukroví jsem měla letos hned natřikrát, jednou u tchýně, jednou s mamkou a pak ještě doma. S mamkou jsme pekly naše tradiční druhy cukroví (linecké, brabantské dortíky, pracny a vínové neboli vyskočky), doma jsme k tomu přidali ještě zázvorky, crinkles, které měly velký úspěch vloni, kytičky (slepované cukroví - spodek je linecké slepené marmeládou s tvary vykrájenými z nepečené hmoty, potom namočené v čokoládě a dozdobené kytičkami, samý cukr, ale strašně dobré!), jen ty perníčky jsem letos už nestihla...







Užívejte si sváteční chvíle! Evi
// foto moje ©gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

2 komentářů

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)