SOUTĚŽ #7

14. 4. 2015




Dnes mám pro vás jednu čistě kosmetickou soutěž, tak snad se bude líbit! :)
Výherce se může těšit na šampon Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture, který má vdechnout život jemným a zplihlým vlasům a dodat jim až o 95% větší objem, sprchový gel od Dermacolu Aroma Ritual Irish Coffee s vůní irské kávy. A tři vzorečky: tělové mléko do sprchy Nivea, regenerující a promašťující tělové mléko Mixa pro extra suchou pokožku a zklidňující Mixa CC krém na citlivou pleť proti začervenání s OF 15.

PODMÍNKY JSOU NÁSLEDUJÍCÍ:
  1. Napište mi do komentáře, jak teď na jaře nejraději relaxujete, co je pro vás tím nejlepším odpočinkem. Vyberu odpověď, která mě zaujme nejvíce :)
  2. Sledujte můj blog veřejně přes GFC, bloglovin nebo facebook (napište mi do komentáře pod jakým jménem a kde sledujete, abych si to mohla zkontrolovat, email nepište, stačí sledovat facebook, kde výherce vyhlásím)
  • pokud soutěž nasdílíte (na vašem blogu, facebooku apod.) a napíšete mi sem adresu, kde sdílíte, můžete přidat ještě další komentář :)

Soutěžit budeme do půlnoci neděle 3. května, výherce vyberu v následujících dnech a zveřejním na facebooku a v tomto příspěvku, takže doporučuji sledovat, aby vám výhra neunikla! Hodně štěstí! :) Evi


EDIT 5.5.2015 SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!
Losoval opět random a tentokrát se štěstí usmálo na komentář číslo 6. prosím výherkyni, aby se mi ozvala na mail nebo poslala zprávu s adresou na facebook.


Protože se mi po týdnu neozvala vítězka soutěže, losovala jsem dál. Tentokrát random vybral komentář č.4 Janči Pelíškové z blogu Diary of a Girly Things. Prosím o email nebo zprávu na fb s adresou, děkuji a gratuluji!

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

36 komentářů

  1. Ahoj, já nejradši relaxuji ve vaně plné voňavé pěny s nějakou dobrou knížkou :)
    Sleduji na facebooku jako Anna M.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, sleduji tady i na Fb jako Erika Uchytilová.
    Pěkná soutěž.
    Já velice ráda relaxuji procházkou v přírodě a nebo pak psaním článků na můj blog.
    Na který Tě srdečně zvu
    http://www.monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, nejradši relaxuji když je venku krásně teplo a voňavo, rozložím si na zahradě lehátko a čtu si :)
    Sleduji tady jako Adéla N.,na fb už dýl jako Adéla Navrátilová :)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji, když si sednu na sluníčko k otevřenému oknu, udělám si kafe a buď si čtu nebo jen tak koukám ven a přemýšlím. :)
    GFC: Diary of a Girly Things
    FB: Jana Pelíšková

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda si odpočinu u zeleného čaje a časopisu nebo procházkou v přírodě.
    GFC a FB: Žaneta Korbelová

    OdpovědětVymazat
  6. Jakmile po dlouhé zimě začne svítit sluníčko, okamžitě mě to táhne ven na vzduch :) takže největší relax pro mě je třeba posezení venku s přáteli a když jsem sama, tak jdu nejradši ven běhat. Sport miluji a v kombinaci s jarem nebo létem je to pro mě prostě to pravé. :)
    FB: Terezka Hoblinková
    GFC: Tereza Horbaniucová

    OdpovědětVymazat
  7. Relaxuji, když ležím a čtu si různé blogy a recenze o kosmetice, protože jsem na kosmetičce. :) Dělám to, co mě baví..zacvičím si, dám si pořádnou vanu s pěnou a nebo tzv. ,nicnedělání' :)))
    GFC: Terka Černá, Bloglovin: cterezka, FB: Teruš Černá

    OdpovědětVymazat
  8. Sdílím - https://plus.google.com/u/0/114038359467541295997/posts/MycF4E7ct24

    OdpovědětVymazat
  9. Já se nejlépe odreaguji při malování za doprovodu tónů Chopina. Je to takový můj malý osobní rituálek. :)
    GFC - Kateřina Slezáková
    Facebook - Kateřina Slezáková

    OdpovědětVymazat
  10. Nejraději relaxu tím že jsi vezmu knížku mobil, sluchátka a jidu ven na lavičku kterou máme před panelákem pustím si písničky a čtu . A nebo jen poslouchám písničky a uvažuji nad vším co mě trápí nebo si urovnávám své myšlenky. Je úžasné když jenom tak sedíte a jarní vánek vás schladí a slunce vás pálí . Miluji to ♥
    GFC - Kristýna Košuličová
    FB - Kikina Kristýna Košuličova

    OdpovědětVymazat
  11. ako oddychujem ? :D vypredaje , snorenie po parfumeriach a drogeriach po novych kolekciach :D alebo aj klasicky ako cely rok , za serialmi doma alebo pozeram nejake veci na nete :) som taky kludny typ
    gfc tento ucet
    fb Nikola Benková

    OdpovědětVymazat
  12. FB Andrea Vaňková
    GFC Maillot Rosa
    Já si nejvíc odpočinu při beachvolejbale. Při hře si užívám sluníčka, pohybu a hlavně můžu v zápalu úplně zapomenout na všechny problémy všedního dne :)

    OdpovědětVymazat
  13. přes gfc sleduji jako kate
    a sleduji i na fb :)
    Když si potřebuju jen nějak odpočinout od všeho, tak si vezmu pejska a jdu na dlouhou procházku lesem a okolí. Klidně se takhle procházíme i 5 hodin a u toho si fakt odpočinu :)
    Ale když už fakt potřebuju nějaký pořádný relax, napustím si vanu, přidám plno pěny, vhodím pár okvětních lístků, zapalím aromatické svíčky a relaxuju. Někdy si udělám pleťovou masku a poslouchám své oblíbené písničky, jindy třeba si vezmu oblíbenou knížku, zachumlám se do postele a čtu si :)
    ivanapavelkova1980@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: Julie Kročová
    juliekrocova@seznam.cz
    Nejvíc odpočívám u kreslení, čtení si, sledování seriálů nebo filmů,...

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky, sleduju tě přes facebook jako Markéta Štefková
    A jak na jaře relaxuji já? Tak pokud je venku zrovna teplo a svítí sluníčko, tak si sednu pod pergolu a čtu si knížku, kterou mám zrovna rozečtenou. K tomu popíjím kávu z našeho tassima a nebo smoothie :) Když nemám chuť ani na jedno, tak si koupím mou oblíbenou vanilkovou soyu od Alpra. Pokud je venku škaredě, tak relaxuji doma u notebooku tím, že si pročítám různé blogy a hledám inspiraci na článek. Tohle je pro mě velký relax! Miluju když najdu blog, který mě zaujme :) A když zrovna nejsem doma, což je přes týden, jelikož jsem na intru v Ostravě, a když tam nemám, co dělat tak se seberu a jedu se podívat do nákupního centra! :D Taková relaxace je super ;) a vždy se nějakou věcičkou dokážu potěšit, haha :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  16. Pro mě je největším relaxem knížka - buď s čajem a zalezlá v posteli nebo v horké vaně s bublinkami :-) Když to tak píšu, asi vím, co mě bude večer čekat :-) Sleduji přes FB i GFC pod jménem Klára Komrsová :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Bloglovin - Diana Dinky
    Ja na jar najradšej relaxujem s knižkou v ruke, na lehátku v záhrade. Na jar si po namáhavej zime vždy rada prečítam nejakú zaujímavú a prepracovanú kriminálku alebo dobrodružnú knihu :) Taktiež sa rada chodím do prírody poprechádzať - milujem tú vôňu kvitnúcich kvetín, stromov, cvrlikanie cvrčkov a štebotanie vtáčikov po tichej, bezfarebnej zime. Je to úžasné sledovať, ako sa svet okolo mňa každý deň prebúdza viac a viac :) do prírody rada beriem aj svoju fenku, ktorá je nadšená zo všetkých neznámych vôní a prostredia. Plus, sadenie kvetov a staranie sa o ne je pre mňa tiež skvelý relax - rovnako ako jarná stanovačka s kamarátmi v prírode, keď ešte nie je neskutočné teplo ani húfy komárov :)

    OdpovědětVymazat
  18. Súťaž som zdieľala na Twitteri:
    https://twitter.com/dinky___/status/589782320506347521

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduju na Bloglovin pod svým jménem - Zuzana Čiperová.

    Já jsem teď začala běhat, což je fajn aktivní odpočinek. Vezmu psa, pustím Endomondo (bez toho už by to nešlo, musím mít přece všechno zaznamenané!) a vyrazím. Zní to jako krásná idylka, vidím sama sebe jak mi vlajou vlasy ve větru a vedle mě ladně běží pes a je to krásné, je to super... JE to krásné a je to super, ale ve skutečnosti to probíhá spíš takhle: Máme dva psy, já můžu rozumně běžet jenom s jedním, takže úkol číslo 1 - oddělit psy. Oba dva hrozně touží po tom, jít se mnou ven, takže ve chvíli, kdy začnou tušit, co se bude dít, nehnou se ode mě na krok. Nejvíc se mi osvědčila tahle technika: navleču na bližšího psa obojek a připnu ho na vodítko. Hurá, psa mám, teď zajistit, abych toho druhého nechala doma... Otevřu garáž, oba psi vletí dovnitř - ale! jednoho mám na vodítku, takže ho rychle vytáhnu ven a zavřu druhého psa uvnitř. Otevřu branku, ,,uloveného" psa přivážu zvenku na plot a jdu pustit druhého psa z garáže. Pak opatrně lehce pootevřenými vrátky proběhnu ven.....a zbývá-li mi nějaká síla, může se jít sportovat. A přísahám, že se snažím pejsky spravedlivě střídat! No prostě relax, pohodička, idylka :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, sledujem cez GFC ako Nat.
    V poslednej dobe ma veľmi začalo baviť variť. Teda, baví ma to, keď mám čas a nikam sa neponáhľam. Vtedy si najčastejšie vyberiem moju veľmi peknú, estetickú a jednoduchými receptami naplnenú kuchársku knižku. A teraz na jar si z nej asi najčastejšie budem variť hráškovú krémovú polievku, pohladenie na oko aj na jazyk :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Najradšej teraz relaxujem tak, že si nakrájam nejaké dobré ovocíčko s orieškami, čítam knižku alebo pozerám obľúbené youtuberky, a popri tom, chrúmem tie dobrotky!
    sledujem cez bloglovin ako lubezna a cez fb tiež ako Ľúbezná :)

    OdpovědětVymazat
  24. Teď v době učícího maratonu na státnice nejraději relaxuju venku v přírodě. Mám ráda dlouhé procházky v lese, nejlepší je na tom aspoň chvilku vypnutá hlava :)
    Sleduju tě na fb jako Alena Lososová. Měj se krásně a díky za hezkou giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  25. Nejraději relaxuji dlouhou procházkou do lesa se svým psíkem - on procházky miluje a já si tak alespoň vyčistím hlavu a udělám mu radost. Ale taky ráda odpočívám u puštěného oblíbeného filmu, YouTubu, blogu a piji Cappuccino, ale to je asi taková klasika. :)

    GFC: Mycakestyle1, FB: Pavla Kostková

    OdpovědětVymazat
  26. SDÍLENO: https://plus.google.com/u/0/106093231461909452753/posts. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. nejraději relaxuji procházkou v přírodě s přítelem, se psem nebo s oběma najednou :-D také je pro mě dokonalý relax vzít si nějakou odlehčující četbu a na sluníčku na lavičce se dokonale uvolnit :)

    OdpovědětVymazat
  28. Najlepšie sa zrelaxujem spánkom!:D...ale napríklad aj také cvičenie je skvelé,práca v záhrade alebo čítanie dobre knihy a horuci kupel:)
    FB,GFC:Lucia Pentíková:)

    OdpovědětVymazat
  29. Na jar najradšej relaxujem v prírode či už na prechádzke alebo len tak na lehátku v záhrade. :) A najväčší relax je keď v záhrade nič nemusím robiť, to mi robí najväčšiu radosť. :D sledujem aj na FB aj GFC: Lucia Balintová

    OdpovědětVymazat
  30. • jak já na jaře relaxuji? hodně často tady u nás na jižní Moravě svítí sluničko, tak si jednoduše připravím ledové frapuccino a jdu si sednout na náš dvorek, kde se opaluji a sleduji vinaře, jak pečují o své vinice. :)♥
    • fb: Tereza Matulová
    • gfc: Tessa Williams

    OdpovědětVymazat
  31. Nejraději relaxuji u nějakého filmu či seriálu popř. u knihy ať už doma nebo na naší zahradě. :)
    GFC: ZdeňkaM
    FB: Denika Abomination

    OdpovědětVymazat
  32. Sdílím :)) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1428527457452958&id=100008871519564

    OdpovědětVymazat
  33. Ja najradšej relaxujem vo vani s kopou peny sviečkami a popri tom pozerám nejaký ten film, seriál alebo čítam knížku <3 :))
    GFC: Dominika Hírešová

    OdpovědětVymazat
  34. Krásná soutěž.
    Já jaro miluji a to hlavně proto, že můžu s dětmi konečně chodit na dlouhé procházky, na zmrzlinu, do lesa, na kolo... to mi přes tu zimu tak chybělo!!!
    Sleduji na FB jako El Jaskova.
    lenka_jas@centrum.cz
    Pěknou neděli, Lenka

    OdpovědětVymazat
  35. Na jaře nejraději relaxuji venku na sluníčku, buď se jen tak procházet nebo s přáteli pořádat piknik, nejlepší relaxace :)
    Sleduji tě přes GFC jako DeeEm :) a na FB jako BarushDee Beans :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj rada relaxuju ve vane miluji taky sumive bomby
    Dik natt
    Natt.lexa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)