Náš boj s komáry

15. 8. 2024


Jaké je naše osvědčené přírodní kombo proti komárům? Mrkněte do článku níže, vše máme z e-shopu Econea.cz #spoluprace. Pokud by vás výrobky taky zaujaly, můžete rovnou nakoupit se slevou:

Se slevovým kódem EVA150 máte na Econea.cz slevu 150 Kč na všechny nákupy nad 1500 Kč, platí i na zlevněné. EVA5 zase zlevní jakýkoliv nákup o 5%.

Co jsme se přestěhovali do domu, tak každou noc bojujeme s komáry. A to i teď , kdy se ochladilo. V bytě jsme měli jen jedno velké okno se sítí proti hmyzu, tady sítě zatím nemáme, tak si večer lítají jak se jim zachce, v noci nám bzučí u ucha a přes den holkám mažu svědící štípance. 

Repelent Incognito je nejlepší z těch přírodních bez obsahu Deet. A za mě opravdu funguje, příjemně jemně mátově voní, vždycky když jsme večer venku a komáři se vyrojí, tak ho holkám našplíchnu a pak rozetřu rukou. Vhodný je pro miminka už od šesti měsíců. 

Na doma používáme olejíček do aromalampy (ale šel by i do difuzéru) od Rozvoněno s příhodným názvem Sbohem komáři. Ten krásně voní levandulí a citronelou, stačí pár kapek a provoní nám celou velkou místnost.

V ložnici zase vždycky našplíchám osvěžovač vzduchu taky od Rozvoněno s podobným složením jako olejíček. Spíme s otevřenými okny, takže se snažím nerozsvěcet, aby světlo nepřilákalo další bzučáky. 

Svědící štípance potom mažu čistým aloe vera gelem a ty nejhorší Fenistilem z lékárny. 

Co pomáhá proti komárům vám? Pokud máte nějaké další osvědčené tipy, budu za ně moc ráda! 


Mějte se krásně! Eva

//foto moje ©gathermoments, děkuji Econea.cz za poskytnutí výrobků k vyzkoušení #barterovaspoluprace

Mohlo by se vám také líbit:

0 komentářů

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)