Thajsko a Malajsie

1. 5. 2017



Krásný první máj! Z našeho třítýdenního výletu jsme se vrátili v úterý v noci a já jsem pořád tak trochu mimo. Ve středu jsem hned ráno utíkala do práce a až moc rychle naskočila zpátky do pracovního kolotoče. A to jaro, ze kterého jsme odjížděli, kde je mu konec? :))

Začali jsme přesunem z Kuala Lumpur na thajský Phuket, ostrovy Phi Phi a z Krabi zase přes Kualu na malajské ostrovy Langkawi a Penang. Odtud jsme už pokračovali po souši autobusem na čajové plantáže v Cameron Highlands a do metropole Kuala Lumpur. Poslední den jsme ještě stihli výlet do koloniální Melaky a potom se přesunuli na jedno odpoledne do Dubaje. Viděli jsme tak od každého něco, pláže s bílým pískem, palmami a tyrkysovým mořem, tropické džungle, koloniální města, čajové plantáže, ve kterých jako by se zastavil čas, nebo města plná nejmodernějších mrakodrapů. No byla to krása, co vám budu povídat! 

Tak dneska jen pár fotek, většinu jste už mohli vidět na Instagramu. Za tři týdny jsme toho stihli vidět tolik! A protože mám nejen hodně fotek, ale i zážitků, tak se můžete těšit na spoustu cestovatelských článků. :))



Mějte se krásně a nenechejte si kazit náladu počasím! Evi
//foto moje ©gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

6 komentářů

  1. Krásné fotky! :) Sice jsem je viděla už na insta, ale i tak jsem si je moc ráda znovu prohlédla :) už se těším na další článek..

    OdpovědětVymazat
  2. Překrásné snímky, úplná pohádka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky a parádní zážitky!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)