KAMERA GOPRO

4. 1. 2016


Dneska vám ukážu jeden dárek. Nebyl pro mě, ale ode mě pro mého drahého. Ještě než jsme odjeli do Thajska, jsme si říkali, že by bylo fajn, mít kromě fotek zaznamenané naše výlety i na videu. Jen ta cena za kameru vzhledem k výdajům na cestu byla už trochu moc. A protože jsem letos vůbec netušila, co pod stromeček koupit, vyhrála to právě GoPro kamera. Je to vlastně i tak trošku dárek pro mě, tedy pokud mi ji někdy půjčí. :)) Tak třeba se tu časem objeví i nějaké to video!






Kameru jsem kupovala přes portál PlnaPenezenka.czpříspěvek na dárek se vždycky hodí, fajn byla taky sleva za registraci a osobní odběr na Kasa.cz, kde pak kamera vyšla nejlevněji. Procenta z nákupu můžete sbírat i třeba z populárního Bonami.cz, Biooo.cz, nebo třeba i knihkupectví Martinus. Součástí programu je i Booking.com, Otel.com nebo Čedok, takže pokud rádi cestujete, může výše odměn dosáhnout celkem zajímavých částek. Abyste odměnu získali, musíte se do eshopu prokliknout přes PlnaPenezenka.cz a provést objednávku. Do 24 hodin bude odměna za nákup připsána na váš na účet a tuto odměnu vám po žádosti zdarma zašlou na bankovní účet.

Krásný den a příjemný začátek pracovního nového roku! Evi
//foto moje ©gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

10 komentářů

  1. Milá Evo, super tip. Popravdě už delší dobu pokukuji po kameře, moje zrcadlovka je ještě starší typ bez kamery. Zajímalo by mě, jak se na tuhle bude natáčet třeba návod - každopádně budu moc ráda za popis, recenzi nebo i video. Měj se moc krásně, Iva z diyprojektů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, díky! Co jsme s ní natáčeli zatím jen doma a navečer, tak vypadá celkem dobře. Tak jsem zvědavá, jaká videa budou zvenku. A nejspíš se tu nějaké postřehy ještě objeví :))

      Vymazat
  2. Také máme doma, manžel ji dostal za promoci, takže asi starší model... Ale jsme s ní spokojení, je teda pravda, že ji asi víc používáme na focení, které má opravdu široký záběr a obrázky jsou prostě jiné, než z foťáku. Nevýhodou je nutnost dobrého světla, když je hodně ošklivo, nebo podvečer, či umělé osvětlení, není to ono...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda! Takové rybí oko, což mi přijde fajn...většinou všude fotím zrcadlovkou a tak širokoúhlý objektiv nemám. :)) Parádní je taky funkce time lapse, která fotí vždycky za čas jednu fotku a ty se pak spojí do zrychleného videa :))

      Vymazat
  3. GoPro sa chystám si kúpiť už veľmi dlho. Milujem adrenalínové športy a aj videá spod vody ma lákajú, tak verím, že si ho už konečne kúpim ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Plnou Peněženku si nemůžu vynachválit. Každej nákup se mi vyplatí a z každýho něco mám. Nyní mám na účtě vyplaceno něco okolo 9 stovek. Takže všem doporučuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda, tak to je hodně! Já jsem pořád kolem 40 korun a nějak se nemůžu dostat přes stovku. Chceme teď ale objednávat nějaká ubytka, tak tam by to mohlo naskákat. :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)