7 TIPŮ NA NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÁRKY

6. 12. 2015

Moje objednávka fotek z vyvolej.to

Dneska mám pro vás sedm tipů na netradiční eshopy, kde byste mohli sehnat moc pěkné dárky pro své blízké (a i já mám některé právě odtud). Taky mrkněte sem, jaké dárky jsem doporučovala a nakupovala minulý rok!


1. POLAROIDOVÉ FOTKY Z VYVOLEJ.TO
Fotky polaroidky mě nadchly! Nedávno mi dorazila moje první objednávka s fotkami v kartonovém pouzdře (to je součástí každé objednávky) a je to velká krása! Kromě fotek různých formátů si můžete z vyvolej.to objednat i magnetky nebo stylová alba.

Papelote diáře Mond, zdroj: http://www.papelote.cz
2. ČESKÉ PAPÍRNICTVÍ PAPELOTE
Papelote je české netradiční papírnictví, kde seženete spoustu krásných diářů, bločků nebo papírových pásek. Vše v krásných a neotřelých designech.

Nové číslo magazínu Soffa, zdroj http://www.soffamag.com/
3. SOFFA MAGAZÍN
Soffa magazín je časopis o designu a životním stylu. Poslední číslo je věnováno radostem a potěšením všeho druhu a má úplně okouzlující obálku! :) Existují ale i další krásné časopisy, mrkněte na můj výběr těch nejlepších sem.

Výrobky LAVMI, zdroj http://www.lavmi.cz/
4. TAPETY A DOPLŇKY LAVMI
Značku Lavmi jsem objevila díky jejich krásnému stánku na letošním Designbloku. Značka vznikla v roce 2009 v Čechách a v současnosti kromě autorských designových tapet vyrábí i další interiérové doplňky jako jsou bytové textilie a polštáře. Jsou originální, grafické a zcela jiné, než se dají koupit v běžných řetězcích. A já jsem jejich designem úplně okouzlena! :)

Králíček Břichopas, didaktická pomůcka čísla od Joujou, zdroj: http://www.hugochodibos.cz/

5. HRAČKY Z HUGO CHODÍ BOS
Hugo chodí bos je hračkářství, ve kterém seženete pouze hračky vyráběné od začátku do konce v České republice. Kromě eshopu mají i kamenný obchod v centru Prahy, kde mají i knížky, dekorace, stavebnice, skládanky a dětské oblečení.


Šátek na nošení dětí, bambusové ponožky, zdroj: http://www.branakdetem.cz
6. EKO DÁRKY Z BRÁNY K DĚTEM
V Bráně k dětem najdete jak spoustu výrobků pro děti (od ekokočárků, přes látkové pleny až po kosmetiku a hračky), tak i spoustu zajímavých věcí pro různé věkové kategorie. Mají tu bio kosmetiku, zdravé potraviny, zajímavé oddělení s knihami, které v knihkupectví nenajdete, houpací sítě, nebo třeba dámské kalhotky z biobavlny. 

Plakát Bonjour Ma Maison Blanche, náušnice Ma.ja, zdroj: http://artbe.cz/
7.  ARTBE A FRESHLABELS
ArtBe a Freshlabels jsou dva eshopy zaměřené na lokální a malé tvůrce. ArtBe je takový výběrový Fler, najdete tu všechny možné výrobky od mladých českých a slovenských tvůrců, ale oproti Fleru je jich tu méně. Freshlabels je zase zaměřen na oblečení a módní doplňky.


DEJMIDAREK.CZ
Na webu DEJMIDAREK.CZ si můžete vytvořit svůj vlastní seznam přání a pak ho jen podstrčit těm, co si s dárkem pro vás neví rady! :)

Odkud máte dárky vy?
Užívejte si vánoční čas a druhou adventní neděli v klidu a pohodě! Evi

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

7 komentářů

  1. Vyvolej.to fotky jsem dávala jako dárky už loňský rok, všichni z nich byli hrozně nadšení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jim dlouho odolávala, ale jsou fakt super :))

      Vymazat
  2. Super tipy, s kterými se ztotožňuju! Přeju ti, abys něčím ze svého výběru byla letos obdarována!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radi, to jsem ráda, že se líbí! To by byly krásné dárečky...:))

      Vymazat
  3. Super seznam. Myslím si, že se pro letošek budu od Tebe inspirovat. Mám dvě tříleté děti, takže doporučení na Hračky od huga určitě nepřijdou nazmar. Dívala jsem se a teď mají dokonce slevové kupony v řádu pár jednotek procent na https://slevovykupon.net. Doporučuji všem se před nákupem prvně podívat na tento portál. Můžete ušetřit ve výsledku hodně peněz.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)