KOIVU

13. 12. 2014





KOIVU

Pod touto značkou tvoří mé dvě milé kamarádky z Brna. Jejich první produkt je Terry Tee, tričko z jemného froté s výstřihem do V, rukávem přesně nad loket a malinko prodlouženým zadním dílem. Úplně celé je vyrobené v Brně - je tu nejen ušité, ale i froté látka je utkaná malou místní firmou. Tmavě modré, černé nebo šedé. Krásně měkoučké a moc příjemné. Já mám to černé a nosím ho moc ráda! 

Pokud byste chtěli vidět trička naživo, nakoukněte na vánoční trhy do brněnské Industry už dnes - 13. prosince nebo příští sobotu 20. prosince. A pokud to máte do Brna daleko, nakupovat a nakukovat můžete na facebook KOIVU STORE tady, stačí holkám poslat zprávu. 

Mějte se krásně! Evi
/všechny fotky jsou odtud.

Mohlo by se vám také líbit:

6 komentářů

  1. Trička vypadají skvěle! Miluju tyhle klasické, jednoduché a pro mě základní kousky, bez kterých si svůj šatník neumím představit! A v kombinaci s černou (to je totiž stejně nejlepší barva oblečení ;o)). Možná i to tmavě modré by šlo... Jdu omrknout fb a moc díky za tip ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, taky to tak mám, černá je moje stálice :)) Omrkni, trička jsou super!

      Vymazat
  2. Evi dekujeme za clanek :) ted jsem si chtela zlepsit naladu a sla na tvuj blog a moc me to potesilo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to já ráda! Už se moc těším na ten váš nový bambus a vlnu :))

      Vymazat
  3. Ó tak tohle mi nějak uniklo! Přesně to, co by se mi líbilo! Takže stačí objednat přes facebook? Tak hned po Vánocích jdu na to, teď už nikoho prudit nechci :-) Díky za skvělý tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, přes facebook by to mělo jít, eshop zatím nefunguje...Po trzích v Industře mají holky sklad trochu vybrakovaný, takže to možná bude chvíli trvat. :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)