EBAY TIP #4: ČERNÝ SATÉNOVÝ ŽUPÁNEK

11. 1. 2014


Černý saténový župánek koupíte na ebay.com i v jiných barvách třeba tady nebo tady za nějakých 80 Korun. Musím říct, že za tu cenu jsem čekala, že přijde nějaká hrůza, ale vypadá celkem jako na fotkách prodejce. Jemná krajka na rukávech, délka tak akorát přes zadek (no ty asijské holky jsou mrňavé), s páskem a jedním podivným kusem tanga kalhotek. A je malinko průhledný. Za tu cenu jsem spokojená.

Fotky prodejců /zdroj: ebay.com
  

A co přišlo?

foto moje/ebay.com
Máte zkušenosti s nákupem oblečení přes ebay? Já na to moc nemám odvahu, kdoví, jestli bych se do těch věcí nacpala (ale župan je zavazovací :) Jaké jsou vaše úlovky z ebaye?

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

7 komentářů

  1. Taky mám strach kupovat z ebay oblečení, většinou se koukám co si objednali ostatní a co o tom píšou, jestli to sedí nebo nesedí atd. :) Na fotkách od prodejce to vždycky vypadá dobře, a kolikrát je to pak nějaká hrůza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, já si jednou objednala z aukra jakési šaty "japanstyle" a přišla teda dost veliká hrůza, vůbec to nevypadalo jak na obrázku, no děs...je ale pravda, že u některých věcí to tak být nemusí, tak mě taky baví koukat, co ostatním přijde :)

      Vymazat
  2. župánek mám taky, jen fialový :-) a taky za tu cenu spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem vysoká, radši jsem to zatím neriskovala, ale líbí se mi tam pár věcí... Do županu chci obvykle aby byl teplý, do tohoto bych nešla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám dva, jeden teplý, huňatý, dlouhý po paty a jeden tento na parádu :))

      Vymazat
  4. Do oblečení na ebay moc nejdu, bojím se velikostí, protože mi přijde, že jak je to dělané na číňanky/korejky, tak jsou tak štíhloučké a malé, že mi přijde, že se do toho v životě nemůžu vejít, ale nakupuju tam fúru jiných věcí :D Články jsou zde, zde a zde

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty bločky a organizér na rtěnky jsou super, díky za tipy! :)

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)