MOJE JARNÍ NOVINKY

15. 4. 2016


Dneska vás vezmu na malý jarní výlet tentokrát k nám domů. Kromě krásných narcisek, kterým jsem v Ikea neodolala si pěstuji taky čerstvé výhonky petržele. Je to úplně jednoduché, tak to určitě taky zkuste! Stačí uříznout vršek petržele nebo třeba mrkve, který byste vyhodili a namočit do vody. Dělá to tak můj děda a fakt to funguje! :))

V zaujetí jarní nálady jsem neodolala a pořídila si také pár nových věcí do bytu. Za bílé dózičky na čaj, kávu a cukr děkuji firmě Kare, stejně jako za krásnou vzorovanou mističku. Seženete je zde, ale sortiment se rychle mění. Jen škoda, že jedna z dóziček mi přišla bez korkového uzávěru, ale snad nebude problém sehnat si náhradní.

Drátěnou mísu ve tvaru diamantu mám z Tigera, doma nám totiž dosud mísa na ovoce chyběla a tato se mi moc líbila! Ve slevě v Albertu jsem ukořistila polštář se snímatelným povlakem na zip s trojúhelníkovým vzorem.



Krásný a prosluněný pátek i celý víkend! Evi
//foto moje ©gathermoments

Mohlo by se vám také líbit:

17 komentářů

  1. Krásný, Evi! Ty dózičky! Užívej si jaro;-). Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky a spousta pozitivní energie

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to s tou petrželí je výborný nápad! :)
    Catamount

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, petržel je super! :)) Dá se tak pěstovat třeba i jarní cibulka nebo česnek. A úplně nejlepší je avokádo, to pěstuje Barča z blogu Ananas Barb, mrkni semhle.

      Vymazat
  4. Nadherne kousky.
    A diky za tip s petrzeli. Ja se snazim vypestovat ze seminka, je to zdlouhave, toto vypada snazsi:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, díky! Ono je to snažší, ale celá nová petržel z toho nevyroste, jen pár kousků natě. Semínka jsou větší jistota...tak ať rostou! :))

      Vymazat
  5. Taktiež sa hlásim do radu pestovateľov petržlenu a skúsim to hneď zajtra! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné moc Evi :-) Dózičky nemají chybu! Moc se mi líbí i ta drátěná mísa, co je to prosím za obchod? Podle názvu mi to nic neříká.. Děkuju ;) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, díky! :)) Mísa je z Tigeru, je to dánský obchod a mají tam spoustu různých blbinek, od doplňků do bytu, přes různé papírenské zboží až třeba po koření a bonbóny...mrkni na web: http://www.tiger-stores.cz/

      Vymazat
  7. Obě misky se mi moc líbí, stejně tak i ty dózičky, jsou krásné :o). Chci se konečně taky vrhnout na trochu pěstování, nějak jsem tomu ještě letos nedala šanci... A tohle vypadá tak jednoduše, že už prostě nemám žádnou výmluvu a jdu do toho ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, díky! Určitě to zkus, je to opravdu jednoduché :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)