Soutěž o zpáteční jízdenku do Drážďan s Eurolines

19. 9. 2016


Přiznám se, že jsem na tuhle jízdenku do Drážďan úplně zapomněla. Dostala jsem ji jako cenu za 2. místo v soutěži Lohas Blogger, ale mezitím jsme si stihli naplánovat další výlety a dovolenou už máme skoro vyčerpanou. A tak jsem si říkala, že než abych ji nechala propadnout, třeba se bude někomu z vás hodit a udělá radost! Můžete vyrazit třeba za kulturou nebo za nákupy do Primarku, v Drážďanech se určitě nudit nebudete. :))


Vyhrát tedy můžete jízdenku pro 1 osobu z České republiky do Drážďan s Eurolines. Na podzimní výlet je to naprosto ideální. Pokud budete chtít jet ještě s někým a naplánujete si cestu dostatečně dopředu, může Váš doprovod sehnat zpáteční jízdenku za promo cenu, tj. za 500 Kč z Prahy, za 930 Kč z Brna a z Ústí nad Labem jen za 400 Kč. Cestovat můžete do 15.12.2016 a poukaz je v prodejně nutno vyměnit osobně - viz podmínky.

  • Pro výhru stačí, když mi tu necháte komentář, s kým nebo proč byste právě vy chtěli jet do Drážďan. Případně jestli jste tam už někdy byli a jak se vám tam líbilo. :)
  • Sledujte můj blog přes GFC, Instagram nebo Facebook a napište mi, kde a pod jakým jménem sledujete. Za každé další sledování můžete přidat komentář navíc a zvýšit tak svou šanci na výhru.
  • Komentáře můžete přidávat během 14 dní až do 3. října, v následujícím týdnu vyhlásím výherce.
  • Výherce vyhlásím na Facebooku a poprosím ho, aby se mi ozval s adresou, kam následně pošlu originální poukaz včetně čísla voucheru. Pokud se mi výherce neozve, vyberu náhradního. Když přidáte do komentáře i kontakt, v případě výhry vás dám vědět ihned mailem.
Hodně štěstí! :) Evi
//foto poukazu moje ©gathermoments, fotky Drážďan via Pinterest

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

22 komentářů

  1. Dobrý den, sleduji instagram :-) a web ten už několik let nikdy jsem nepsala,ale do Drážďan chci už několik let a vždyckydo toho něco přijde a tak bych jela na nákupy s kamarádkou Káčou třeba na ty vánoční :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, to je výhra! Do Drážďan jsem jezdívala jako malá s rodiči a teď bych se vypravila se ségrou. Určitě by to skočilo nějakými nákupy, ale hlavně bychom si odfrkly od práce a dětí. Sleduji přes IG jako V.Belikova. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Blog sleduji dlouho přes GFC jako Ell Rosen. Přiznám se teda, že na GFC uz moc nechodím, mám to tam dost zahlcené, ale blogy, které chci prostě sledovat mám v záložkách. Ten tvuj tam je taky. :D Na výlet bych jela s kamarádkou, protože miluejem dobrodružství a rády podnikáme různé výlety. :) Bylo by super mrknout po památkách, ale samozřejmě i do nějakého toho obchodu. :) alice.ruz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Už jednou jsem tam byla, ale jenom v Primarku...Proto bych se konečně chtěla podívat i jinam a pořádně si prohlédnout město, protože i když jsem tam toho viděla málo, i tak se mi tam moc líbilo!:)
    GFC Simona Stupenova
    simushka.ss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Na fb sleduji jako Simona Stupenová
    simushka.ss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Do Drážďan bych se určitě chtěla podívat, musí to být krásné město plné zajímavé architektury a se skvělou atmosférou :) Možná bych i ty nákupy vynechala a toulala se s přítelem, kterého bych vzala sebou, po uličkách, náměstích...potom bychom navštívili nějakou pěknou kavárničku a dali si kávu s kouskem dobrého dortíku.
    Sleduji tě jako Martina Janečková (aklly) janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Drážďany jsem viděla cestou vlakem z Berlína a říkala jsem si, že je chci vidět taky. Primark mě už díkybohu neláká, už jsem v něm byla na Alexanderplatze a bylo mi až nevolno z toho, jaké tuny hadrů tam všichni do těch košíků pěchujou a moc nepřemýšlí, co s nimi bude, až je omrzí. Já si chci procvičit komunikaci v cizím jazyce a poznat život ve městě a vidět nějaké ty památky. Sleduji jako Jana Nováková. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji i na instagramu jako jane.jirikova, ale moc tam nechodim, nechci byt denne zaplavena kycem.

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji i na Facebooku, jako Margareth Wittgenstein. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji na fb jako Iveta Daniel, nejraději jsem si zavzpomínala na Norsko. Snad se tam vrátím.
    V Drážďanech jsem byla nakupovat při prvním těhotenství, moc rádi na to vzpomínáme a ráda bych si to zopákla, s manželem nebo maminkou, ten druhý by hlídal děti. :-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, v Drážďanech jsem ještě nikdy nebyla a ráda bych je tedy přirozeně navštívila :-) vzala bych sebou asi mámu, protože má v listopadu narozeniny, takže tak... zajímaly by mě hlavně památky, architektura, takovéto to "courání" po městě, jídlo a možná nějaký ten obchod...sleduji na bloglovin jako Petra Kovarik či insta: littlesmitka :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, v Drazdanech jsem byla pred 10 lety a rada bych to zopakovala. Vyrazila bych asi sama nebo s muzem, v obou pripadech si uzit cas pro sebe bez 8.mesicniho prcka.Byl by to prvni vylet bez nej.
    Sleduji na insta jako dancing_with_the_devil.
    Diky,
    krasny den
    Lenka
    ludinova.lenka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, v Drazdanech jsem byla pred 10 lety a rada bych to zopakovala. Vyrazila bych asi sama nebo s muzem, v obou pripadech si uzit cas pro sebe bez 8.mesicniho prcka.Byl by to prvni vylet bez nej.
    Sleduji na insta jako dancing_with_the_devil.
    Diky,
    krasny den
    Lenka
    ludinova.lenka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tybláhos, v Drážďanech se má deštěm věčně promočená teniska ještě neoctla, nicméně cestovatelským duchem snažím se poznat Evropu a poznávat za hranicemi lidi, kůlturu a nafotit tunu nepotřebných fotek. To, co nabízíš momentálně Ty, k tomu všemu nejvíce nízkonákladově jak to jen jde. Nebudu Ti lhát, zadarmo je všechno krásnější. Cestovatelským keckám buď zdrávo!
    (Ímejloš: jarmus.geletova@icloud.com)

    OdpovědětVymazat
  15. V Drážďanech jsem bohužel ještě nebyla, ale tohle by byl parádní způsob, jak vytáhnout paty z domova. Vyvětrala bych i svojí ségru, která by to měla jako dárek k narozeninám. Určitě by nechyběla návštěva Primarku, kde by jsme zahájily útok na vánoční dárky :D
    E-mail:mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Jeee, pripomnelas mi, jak jsem byla pred lety se svou prvni osudovou laskou na romantickem vylete. Jelo se do Drazdan, protoze na zadne exoticke letenky ani jeden z nas nemel:) Bydleli jsme v levnem chain hotelu nekde na perfiferii u ctyrproudovky, odkud do centra nic nejelo, ale to nam vubec nevadilo... Byl to jeden z nejhezcich a nejmilejsich vikendu, zmrzlina misto obeda, filmovy festival, kde jsme chteli byt za intelektualy a tak jsme skoncili na filozoficke diskuzi v nemcine, kde se nam oboum podarilo usnout (v prvni rade), neskutecny brunch za 5 eur na strese nejakeho baraku s rozkvetlymi stromy a celebritami u vedlejsiho stolu, kde jsme se prejedli dynovou polevkou a Lindt zajicky... Taky opustene galerie, ktere primo svadeli k rebelii a nepristojnostem... Tisic let je to!

    Bylo to poprve a naposled, co jsem v Drazdanech byla, ale s takovymi spominkami uz nikdy nikomu neuverim, ze je to jen nudne periferni mesto s Primarkem.:) Presne jak rikas, je tam skvely mix kultury, architektury i nakupu a jako vzdy, zalezi na spolecnosti:)
    Ja bych tentokrat do kufriku pribalila milovanou kamaradku Lucku, se kterou brzy budeme zapijet 10 let naseho nejkrasnejsiho pratelstvi. Silene diety, co jsme loyalne drzely spolu, rozchody, ktere jsou s ni snesitelne, behani v nekrestanske hodiny, kdyz se mi chce tak akorat zevlovat v posteli s horkou cokoladou a ona nemilosrdne stepuje pred barakem, horke domaci vyvary, co mi vzdycky expresne doruci, kdyz se horeckou ani nedokazu vyhrabat z postele...
    A tak si rikam, proc to pratelstvi nezapit svarakem na drazdanskem Weinachtsmarktu? :)

    mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Hezký večer :)
    Ráda bych vyrazila se svým přítelem. Udělali by jsme si konečně výlet a strávili čas spolu, to by bylo moc fajn :) v Drážďanech jsem ještě nikdy nebyla. Občas vidím holky na IG jak přidávají fotky z Drážďan a to hlavně z Primarku :D to by byl asi taky důvod se jet tam mrknout. Jinak se mi moc líbí historické centrum, které na fotkách vypadá nádherně. Už se vidím jak si koupíme kávu, něco dobrého na zub a sedneme se si na nábřeží řeky a budeme pozorovat lidi okolo a čerpat energii ze sluníčka a necháme odpočívat uchozené nožky:)
    va.lucinka@seznam.cz
    GFC Lusy

    OdpovědětVymazat
  18. Na Ig tě sleduji jako lusyvaclavikova :) moc pěkný a jednoduchý ig účet :)

    OdpovědětVymazat
  19. a přes fb tě sleduji jako Lucie Václavíková ;) a teď good luck :)))

    OdpovědětVymazat
  20. S kamarádkou - vzpomínka na staré krásné cestovatelské časy.
    vera.bastlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Hezký den přeju,v Drážďanech jsem ještě nikdy nebyla,ale moc ráda bych se tam někdy podívala. Spíše než nákupy,bych jela nasát atmosféru,i když něčím"malým" bych si radost určitě udělala a jako parťáka na cestu bych si vzala dceru nebo kamarádku. Zdravím Iveta, hruba.ivet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Tak na vylet by urcite jela s pritelem-on by si jizdenku koupil :-) Ale to je vlastne jedno v ramci rodinneho rozpoctu! Urcite by jsme nakoupili neco v Primark a koukli po pamatkach... Vyletu neni nikdy dost a my hrozne radi furt nekam jezdime! 😃
    Sleduji na IG jako imysplys ;-)
    imysplys@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)