Nejkrásnější momenty roku 2017, moje sny a přání do toho nového

4. 1. 2018


I když osobně jako větší předěl vnímám konec léta a začátek září, říkala jsem si, že by bylo fajn udělat si takový menší průřez mým rokem i tady na blogu (ten instagramový najdete v mých stories)...Jaký tedy byl můj rok 2017? Především strašně rychle utekl, ale taky byl plný cestování, úžasných zážitků  a krásných vzpomínek! 



LEDEN A ÚNOR
V lednu jsme si koupili letenky do Kuala Lumpur, hodně pracovali, trochu lyžovali a užívali si zimy. A v únoru jsme oslavili 11. výročí. :))






BŘEZEN
V březnu přišlo jaro, oslavili jsme narozeniny mého drahouše a taky jsme plánovali a balili se na výlet do Malajsie a Thajska.







DUBEN
V dubnu jsme si na chalupě opekli první špekáčky a na začátku dubna jsme vyrazili na výlet po Asii.









KVĚTEN
V květnu jsme konečně pořádně začali se svatebními přípravami a taky trošku zahradničili. :))






ČERVEN
V červnu jsme trochu výletovali, ochutnávali vínovyrobila jsem si věneček, zkoušela svatební šaty, účes a líčení. :))



ČERVENEC
V červenci jsme si vyrazili odpočinout od všech těch svatebních starostí na Lefkadu. Konečně jsme dodělali svatební oznámení, piknikovali s přáteli a do toho všeho ještě začali s rekonstrukcí koupelny, záchodu a kuchyně na chalupě.







SRPEN
Srpen byl ve znamení příprav na svatbu, kamarádky mi zorganizovaly nejkrásnější rozlučku v parku pod Špilberkem a 26.8.2017 jsme se vzali! Článek najdete tu





ZÁŘÍ
Týden po naší svatbě jsme jsme byli na svatbě kamarádky a na konci září jsme se vydali na svatební cestu po řeckých ostrovech.









ŘÍJEN
Po návratu ze svatební cesty jsme zvládli další krásnou svatbu spolu s výletem do Beskyd. Taky jsem začala chodit do točení na kruhu!






LISTOPAD
V listopadu se nic zas až tak zajímavého nedělo, byla to pohoda. :)) Vyrobili jsme si pár kokedam.



PROSINEC
Prosinec byl ve znamení setkávání s přáteli a rodinou a samozřejmě vánočních příprav. Pekli jsme cukroví, trochu jsem šílela z kombinace práce a přeplněných nákupních center, ale nakonec jsem všechno stihla, i perníčky jsem nazdobila! :)) Články najdete tu - adventní a tu - vánoční.




A CO BYCH RÁDA V NOVÉM ROCE 2018?
  • zase hodně cestovat - uvidíme, kam to bude tentokrát...moc by mě lákal Vietnam, Barma a Laos, Reunion, Srí Lanka, Island nebo i blízká Madeira
  • dobře jíst - to nebude problém, od svatby jsme pořád zásobeni poukazy do samých dobrých brněnských podniků 
  • jezdit na výlety po ČR, určitě musíme do Mikulova, dostali jsme totiž poukázku do penzionu Štajnhaus a já se už nemůžu dočkat! :))
  • napsat články o svatbě, zbytku naší cesty po Malajsii a ze svatební cesty - tam mám pořád trošku dluh, ze svatby totiž ještě nemáme všechny fotky a k sepsání zážitků z Cameron Highlands, Kuala Lumpur a svatební cesty se nějak nemůžu dostat
  • ráda bych taky zase zařadila nějaké to DIY, protože vím, že vás moc baví...nemáte nějaký nápad, co byste rádi?
  • dodělat projekt našeho budoucího bydlení a začít stavět...a pak mám ještě jedno přání, ale to si zatím nechám pro sebe :)) 
  • a hlavně si užít každý okamžik, nikam se nehonit a být tak nějak v pohodě (to se mi to teď píše, ale znám se, jak to zase dopadne...:))

Jaké jsou Vaše plány? A co byste rádi našli tady u mě na blogu nebo na Instagramu? Dejte mi vědět, budu moc ráda za všechnu zpětnou vazbu! :))

Jen to nejlepší do celého nového roku vám přeji a děkuji, že jste tu se mnou už víc než 4 roky! Evi
//foto moje ©gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

6 komentářů

  1. Ahoj,
    z fotek a článku celkově jde vidět, že jste prožili opravdu krásný rok a přeji aby ten 2018 byl také krásný a úspěšný co se plánů týče :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aklly, moc děkuji a přeji to stejné! Vše nejlepší do roku 2018! :))

      Vymazat
  2. Tak toto bol rok ako sa patrí. Veľmi t závidím, že toľko cestuješ ale zároveň aj prajem <3 Gratulujem k zásnubám, k svadbe, k úspešnej rozlúčke... :) krásne fotky, to Grécko vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alex, moc děkuji a přeji jen to nejlepší do nového roku. A Řecko moc doporučuji, je tam nádherně! :))

      Vymazat
  3. Milá Evi, pestrý a naplněný rok jste měli! Přeji vám, ať je ten nový stejně krásný a výjimečný <3...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuji a přeji to samé! Ať se daří a jen to nejlepší do nového roku! :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)