TĚŠÍM SE...DO ŘÍMA!

6. 8. 2015


Jak už víte z mého prázdninového seznamu, v půlce srpna se díky akci na letenky 1+1 zdarma chystáme do Říma. A tak se mi doma hromadí spousta průvodců půjčených v knihovně (Anděle a démony už mám přelouskané), projíždím tripadvisor, pročítám si staré zápisky ze školy, na pinterestu střádám nejkrásnější fotky a pomalu se rodí můj vlastní seznam všeho, co musím za těch 5 dní nutně stihnout! :))

Bydlení máme nakonec přes booking, na airbnb jsem bohužel nenašla žádné, co by bylo volné v našem termínu, za rozumnou cenu a blízko centra. V památkách mám celkem jasno (i když nevím, jak je všechny stihneme:), z moderní architektury chci vidět vidět určitě muzeum umění 21. století MAXXI od Zahy Hadid, stadion od Nerviho a možná i novou filharmonii Renza Piana

Jen zatím nemám vytipované žádné pěkné podniky na oběd nebo večerní posezení. Pokud byste měli nějaké své vlastní tipy, budu za ně moc ráda (a nemusí to být jen na jídlo)! Kde se vám nejvíc líbilo, kde jste se dobře najedli...dejte mi vědět! Děkuji. :))

Mějte se krásně a užívejte si léta! Něco málo z výletu se snad v průběhu objeví na facebooku nebo na instagramu.:)) Evi
//foto moje ©gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

7 komentářů

  1. Určite odporúčam jahodové tiramisu v POMPI (je viac prevádzok v centre). Je božské!

    OdpovědětVymazat
  2. Řím ..... ach .... u mě na blogu najdeš pár příspěvků z Říma. Z moderny jsme nestihli nic, pět dní bylo tak tak na poznání historických památek a že rozhodně stojí za to. Jídlo jsme řešili po různu, většinou snídaně v hotelu a potom až pozdní odpoledne. Dobrých restaurací je v Římě spousta a o dobré jídlo bych tu neměla strach. Mně utkvěla v hlavě restaurace na Piazza del Popolo a u Panhteonu, ale bohužel si nevzpomenu na přesný název. Užijte si to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, díky moc! :)) Jé, tak to určitě nakouknu! My jedeme na 6 dní, ale z toho dva strávíme cestou...tak jsem zvědavá, kolik toho za ty čtyři dny stihneme :))

      Vymazat
  3. jakákoliv pizzerie, kde se čeká fronta na místo. záruka kvality. :) tak ať se líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je pravda, asi to tak nějak nakonec dopadne :)) Díky moc!

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)