ZOMATO FOODIE MEETUP /ONYX

30. 7. 2015


V úterý jsem měla možnost zúčastnit meetupu v brněnské restauraci Onyx, kam mě pozvala moc milá Katka z portálu Zomato.cz (Káťa má mimochodem i skvělý blog o vaření - koukněte sem a natáčí i videorecepty nebo vlogy z cest). 

Projekt Zomato je mi moc sympatický, tak bych vám ho chtěla také doporučit. :)) Je nástupcem Lunchtime a můžete tu hodnotit nejen restaurace, ale i další podniky jako bary, diskotéky nebo fastfoody, zatím jen ty pražské a brněnské. A pokud napíšete hodně recenzí, odměnou vám bude pozvání třeba na takovýhle meetup nebo voucher na konzumaci do některého z podniků, tak to určitě zkuste! :))

Moji recenzi na cafe bistro bar Onyx si můžete přečíst tu a můj profil najdete zase zde.





Mějte se krásně a užívejte si léta!  Evi
//foto moje ©gathermoments

Mohlo by se vám také líbit:

9 komentářů

  1. Předpokládám hodně kladných recenzí :-)))) Onyx už je zase Onyx? Nedávno jsem smutně koukala zvenčí, co mi z mojí oblíbené kavárny udělali. Upřímně tuhle změnu asi nerozchodím. Ale jídlo tam nemusí být špatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, Onyx má nový majitel a tak to vzal hodně z gruntu. Jak teď prohlížím fotky původního interiéru (předtím jsem tam nikdy nebyla), jak ho navrhli Rusín s Wahlou, tak ten se mi líbí o dost více. Je pěkně světlý s důrazem na materiály...a teď z něho zůstala snad jen travertinová podlaha a právě onyxová stěna, což je škoda...ale zase ty industriální lampy mají něco do sebe.
      Nicméně je fajn, že znovu otevřeli, lepší než aby bylo zavřeno jako teď dlouhou dobu a jídlo je tam opravdu parádní :)

      Vymazat
    2. Mě se tento nový interiér líbí! Akorát jsem prostě byla zvyklá na starý Onyx, ke kterému se mi vážou i krásné vzpomínky. O důvod víc si tam zajít a nechat se přesvědčit :-)))

      Vymazat
  2. Vyzerá to tam úžasne takéto štýly kaviarní mám rada (reštaurácii a pod). Tak si si to určite tam užila projekt znie super :) a fotky sú úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda moc se mi líbí design restaurace:) A ten nápad Zomato je taky super:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)