MOJE VÝHRA /MANUFAKTURA

28. 5. 2015


Dneska se vám chci pochlubit, jaký krásný balíček od Manufaktury s růží a vřídelní solí jsem vyhrála na blogu Angel Ispiration u Lucky. Jeho cesta ke mně byla trnitá, nejprve se mi ho z pošty nepokusili ani doručit, natož nechat upomínku ve schránce a tak se vrátil zase zpátky k Lucce. Ta byla ale tak moc hodná, že mi ho poslala znovu a tentokrát už vše klaplo na výbornou. Dostala jsem tělové mléko, růžovou vodu a krém na ruce od Manufaktury a nádherně vonící mýdlo Happy Friday. A protože podmínkou výhry bylo napsání recenze na produkty od Manufaktury, tady je! :)


Tělové mléko s růží a vřídelní solí jsem si zamilovala, ačkoli jsem se vůně růže trošku bála, protože mám raději svěží a méně sladké vůně. Ale toto mléko opravdu příjemně voní, je lehké, krásně se roztírá, ale zároveň dostatečně hydratuje. Skvělá je taky růžová voda, kterou teď používám ráno a večer namísto meduňkové a levandulové vlastní výroby, která mi už došla. Jen má trochu zvláštní parfemaci, nejspíš to bude tou vřídelní solí. Pleť jemně dočistí a je příjemná.

Krém na ruce malina je na mě svou vůní celkem sladký, ale věřím, že milovníci sladkých vůní z něj budou nadšení. I tak ho ale na ruce ráda používám, rychle se vsákne, ale zároveň i dobře hydratuje.




Stylově zabalené mýdlo Happy Friday s citronovou trávou vonělo jen jsem začala rozbalovat krabici. Happy Friday je španělská firma, ale mýdlo bylo vyrobeno až v Thajsku. Přišlo mi krásně zabalené ve stylovém cestovním pouzdru a dá se používat na celé tělo. Dosud jsem zkoušela jen různé sprchové gely, ale teď dám asi šanci i tuhým mýdlům, ta vůně je opravdu neodolatelná.

Ještě jednou moc děkuji Lucce za krásnou výhru! Zkoušeli jste někdy něco od Manufaktury? Mně je na této značce moc sympatické to, že je ryze česká a netestuje na zvířatech! :)

Mějte se krásně! Evi
//foto moje © gathermoments

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

16 komentářů

  1. túto značku som už niekde zaregistrovala ale v obchodoch som si ju nevšimla :) ak by si prišla na to kde ju nájdem ozvi sa lebo to vyzerá až príliš lákavo :)

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amy, u nás v Brně ji prodávájí normálně v oddělení kosmetiky v Tesco a teď otevřeli ve Vaňkovce svůj vlastní obchod. Seznam obchodů mají tu: http://manufaktura.cz/prodejni-sit, ale dá se koupit i přes eshop na stejné adrese :))

      Vymazat
    2. Ahoj Amy, podla toho, v akom meste byvas, ale v BA je v TESCO na Kamennom namesti a tiez som ju videla v OC Central.

      Vymazat
  2. Jůů ten malinový krém by se mi asi líbil :-) Já mám růži v kosmetice oblíbenou, vůbec není sladká a strašně moc mě překvapilo třeba tělové máslo Alverde z DM stejně jako odličovací mléko s růží. Manufakturu jsem ale zatím nezkoušela, budu muset zaběhnout do Vaňkovky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ani nevím proč jsem čekala, že růže bude sladká a těžká, opravdu mě to moc mile překvapilo :))

      Vymazat
  3. Manufakturu mám ráda. Je to prostě taková fajn kosmetika..Já se už nějakou dobu chystám na tu vlastní pleťovou vodu. Teď mi kvete meduňka jak divá, tak bych to konečně mohla zkusit. Která květinovka se ti osvědčila nejvíc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně připadají všechny tak srovnatelné. Jen levandule i meduňka krásně voněly. A účinkem na pleť mi přišly podobné všechny tři, jemně dočistí :)

      Vymazat
  4. Moc pěkná výhra. Hodně se mi líbí mýdlo a vůni si dokážu živě představit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, mýdlo voní krásně, už se těším, až ho vyzkouším :))

      Vymazat
  5. Dakujem za prijemnu recenziu, ked potrebujem kupit nejaku drobnost kamaratke, rada siaham prave po tejto znacke, ale niekedy mam problem vybrat si z voni.
    Ja osobne som z Manufaktury skusala levandulovu sadu, ako darcek som dostala sadu z vinnej revy a velmi mam rada balzam na pery, ale uz si nespominam, ci je tam len bambucke maslo alebo aj karlovarska sol.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky pár dárků od Manufaktury rozdala. Posledně jsem rodičům koupila vinnou kosmetiku. :))

      Vymazat
  6. Krásná výhra :a super článek :) z Manufaktury jsem nic nezkoušela, ale mám v plánu vyzkoušet :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  7. Miluji malinu a tuhá mýdla.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Prosim Ta, ta ruzova voda ma rozprasovac ci je to ako klasicka pletova voda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, rozprašovač nemá, je to takový zaklapávací vršek jako je tento: 2.bp.blogspot.com/-tEBp-qbv5j8/UC5InuQ4zoI/AAAAAAAAAio/K7_5iLOcN50/s1600/Mandlový+olej+L´Occitane.JPG :)

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)