MAYA BAY /THAJSKO

9. 5. 2015


Maya Bay je slavnou pláží z filmu Pláž (The Beach) s Leonardem DiCapriem z roku 2000, a tak sem jezdí opravdu hodně turistů. Najdete ji na ostrově Phi Phi Ley (nebo Phi Phi Leh) a hlavně z Phuketu se sem pořádají velké organizované výpravy převážně čínských turistů, kterých je opravdu hodně! Ale opravdu! Koukněte na fotku níže. :) I tak se mi podařilo ulovit snímek, kde mám místo sta lidí jenom tři. :)



A takhle to tam vypadá doopravdy. :)


Na výlet jsme jeli z ostrova Phi Phi Don velkou lodí, která nemůže zajet až do zátoky Maya Bay. Proto nás vyložili nás v zátoce Sama Bay, kajakem nás odvezli k síti, vylezli jsme nahoru a vnitrozemím se vydali k pláži. Ještě že jsme si den předtím koupili vodotěsný vak, a tak jsem mohla vzít s sebou i foťák. :)


//foto moje © gathermoments

Mohlo by se vám také líbit:

4 komentářů

  1. Wow, to vyzerá úžasne! :) Krásne fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobry den, v Thajsku sme zatial neboli, ale vase fotky ma uputali natolko, ze asi sa tam vyberieme.
    Tolko cinskych turistov mi pripomenulo nasu dovolenku v Indickom oceane, kde sa cinski tinedzeri ale vobec nevedeli spravat a nebrali ohlad, ze aj my chceme mat trocha pokoja vo vode, kam nas odviezla nasa lod za snorchlovanim. Bol to pre mna sok. Ale sprievodcovia sa vyjadrili tak, ze je to pre nich typicke...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Slávko, s tím musím souhlasit, opravdu mi připadali, že nebrali ohledy na nikoho, všude se tlačili a tak nějak celkově jich bylo moc. Hlavně na tomto výletě, jinak jsme jich zas tolik nepotkali. :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)