MOJE 3+1 OBLÍBENÉ ČASOPISY

25. 3. 2015


Nejsou to jen tak ledajaké časopisy, které byste si mohli koupit v každé trafice. Tyhle čtyři kousky jsou vymazlené do posledního detailu, graficky krásné a s kvalitním čtením a fotografiemi uvnitř! 


Cereal je můj snad nejoblíbenější časopis. Všechny fotky tu mají krásné, čisté, bílé, prostě snové. Pro někoho možná až příliš minimalistické, ale mně naprosto vyhovuje! Takové malé umělecké dílo. Něco málo o jeho zakladatelích a o tom jak bydlí, si můžete přečíst na jednom z mých oblíbených blogů o bydlení Freunde von Freunden tady.
Tištěný výtisk Cerealu si můžete objednat přes internet na oficiálních stránkách tady. Cereal má také část Guided, kde najdete krásné průvodce po jednotlivých městech online nebo si můžete zakoupit tištěné.


KINFOLK
Kinfolk je inovativní časopis (nebo možná spíš kniha?) plná úchvatných fotografií, skvělých nápadů a receptů pro přátelské a rodinné setkávání (se), má taky moc krásnou jednoduchou grafiku. Objevíte tu různé nápady co vařit, dělat nebo vyrobit. Články do něj přispívají lidé z celého světa včetně USA, Kanady, Francie, Německa, Dánska, Švédska a Spojeného království.
U nás ho koupíte přes eshop LJUS.CZ tu, oficiální stránky najdete zde.


SOFFA je magazín o designu a životním stylu. Až donedávna pouze elektronický dvouměsíčník, jehož první číslo vyšlo 16. února v tištěné podobě. Časopis SOFFA je především o inspiraci, o hledání krásných věcí v každodenním životě a o poskytnutí prostoru pro objevování toho nejlepšího ze světa současného designu. Každé číslo časopisu má původní obsah, který představuje nejen stylové interiéry, zajímavá místa, nové DIY nápady, nejlepší recepty, ale i nové produkty, či portréty inspirativních lidí. Redakce sídlí v Praze a tak se SOFFA obsahově zaměřuje především na oblast střední a východní Evropy. Krásný je minimalistický vzhled časopisu s hezkými fotografiemi.
Všechny čísla si můžete na webu přečíst v češtině nebo angličtině a tištěný výtisk objednat zase zde.


Bluepaper je relativně nový český magazín o módě. Je bilinguální - česky a anglicky. Tištěný ve velkém novinovém formátu na krásném matném papíře. Časopis hlavně o módě, ale i designu a architektuře. Zdarma si ho můžete vzít v různých galeriích nebo ve stylových obchodech. Více info tu.


Znáte tyto časopisy? A který je ten váš nejoblíbenější?

Mějte se krásně! Evi
//foto 1,2 odtud, 3 odtud, 4 odtud a 5 odtud

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

4 komentářů

  1. Soffa je úžasný, stejně jako Kinfolk, který pravidelně kupuji. Zbývající dva bohužel neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, ty zbývající dva jsou taky krásné! Doporučuju :))

      Vymazat
  2. Zajímavé tipy, o žádném z nich jsem nikdy neslyšela :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  3. To mě baví, znám z nich jen Cereal, děkuju za tipy.. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)