7 TIPŮ NA NEOBYČEJNÉ VÁNOČNÍ DÁRKY A SOUTĚŽ!

30. 11. 2014

Lesní - série tří autorských grafických plakátů, Z lesa, http://zlesa.blogspot.cz/2012/10/lesni-woodland.html
Vánoční šílenství už proniklo i ke mně. Zatím jen tak potichoučku, polehoučku začínám nakupovat vánoční dárky a tak mám dnes pro vás pár tipů na eshopy, kde byste mohli objevit hezkou inspiraci. Z každého webu jsem vybrala jeden nebo dva výrobky, které se mi moc líbí a ráda bych je darovala nebo i dostala.


1. FLER.CZ
Fler je notoricky známý server s širokou nabídkou hand made výrobků v různých typech i kvalitě. Od vysoce profesionálních až po amatérské (a někdy dost hrozné) domácí výrobky. Ale stačí trochu zapátrat a objevíte skvosty. Z mých oblíbených prodejců třeba designový vjem a tyformy, poetická cu, mi.ui a Norsk, módní návrhářka KATOO, porcelán od sarkas a Malíská, barevný Karel a Hynek, ilustrace z lesa, fotky a polštáře od BG Photography, přírodní kosmetika Cedar Valley a Fibska, krásná keramika od Křak, notýsky a alba od papeerek a tak bych mohla pokračovat donekonečna...nakoukněte sami! :))
A na Fleru prodávám své výrobky i já - v obchodě SO SIMPLE tady.


Nakličovací sklenice Sonnentor a Bio směs semínek, zdroj fotky http://www.kitchenetteshop.cz/
2. KITCHENETTE SHOP
Kitchenette shop je obchod Markéty Pavleje, blogerky a kuchařky. Její blog Kitchenette mám moc ráda a v eshopu najdete vychytané pomůcky hlavně do kuchyně. Mně se moc líbí designové bábovkové formy značky Nordic Ware - hlavně tato. A hodila by se mi taky skleněná nakličovací sklenice se sítkem značky Sonnentor a samozřejmě semínka! Oboje najdete také v eshopu Sonnentoru.


Kosmetika L:A BRUKET z eshopu Nordic Day, zdroj fotky: http://homegirllondon.com/

5. NORDIC DAY
Nordic Day je první eshop u nás s krásným severským designem. Dárky jsem tam nakupovala už vloni a nejspíš tomu nebude letos jinak. Mají tu krásné doplňky značky House Doctor kosmetiku L:A BRUKET s překrásnými obaly. A nejlepší je, že v Brně je možné si zboží vyzvednou osobně v jejich skladu v Modřicích. :))



Hedvábné večerní šaty od Jiřího Kalfara, šedobéžová šála od Jany Mikešové, zdroj: https://www.molo7.cz/
3. MOLO7
Molo 7 je takový lepší Fler, prodejce si tu pečlivě vybírají, tak jich tu najdete jen pár. Od českých designerů si tu můžete koupit oblečení, doplňky a šperky, ale i designové bytové doplňky. Mě naprosto okouzlily tyto Hedvábné večerní šaty od Jiřího Kalfara a šedobéžová huňatá šála od Jany Mikešové.


Blok Diagonal a černá taška Lunch, zdroj: http://www.ljus.cz/
4. LJUS.CZ
Tento eshop jsem objevila díky článku na blogu u Iri. Je plný krásných českých výrobků, z nichž nejvíc se mi líbí oddělení papírnictví a tašek. A koupit tu můžete i časopis Kinfolk!


Porcelánové kalíšky s praktickým otvorem na brčko z eshopu HNST.LY, zdroj: http://hnst.ly/
6. HNST.LY
O projektu milé Báry Perglové jsem psala už tady. Tento víkend se uskutečnil jejich první pop-up shop v Zahradě na niti a pokud jste jej prošvihli, můžete si krásné věci s příběhem objednat přes její eshop. Mně se moc líbí dřevěná prkénka a novinka v sortimentu - porcelánové kalíšky s otvorem na brčko od šikovné Šárky.


Jedinečné kobercové botky Kilim a krásné nádobí Pols Potten z eshopu NILA.cz, zdroj: http://www.nila.cz/
7. NILA.CZ
Značku Nila už určitě znáte a pokud to máte daleko do jejich obchodu v Praze, nakoukněte sem. Jedinečné jsou třeba boty Kilim, kterých po světě nechodí dva stejné páry. Jsou ručně vyráběné z koberce a nejjemnější telecí kůže a v nejbližších dnech by měly dorazit i v černé a šedé barvě. Na ty jsem moc zvědavá! Z řady designového nádobí Pols Potten se mi nejvíce líbí set Bathing Girls, ten je ale momentálně vyprodaný.



Soutěž o tři šedé misky se stříbrným lemem, zdroj: http://www.nila.cz/
A SOUTĚŽ!
Protože se mi moc líbí a ráda bych doma měla tyto misky se stříbrným lemem z eshopu Nila.cz, mám pro vás soutěž o tři z nich v šedé barvě a velikosti 8, 10 a 12 cm, tak snad se budou líbit i vám!

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA, VYHLÁŠENÍ VÝHERCE NAJDETE NA FACEBOOKU TADY.

Podmínka je jen jediná: stačí zanechat komentář pod tímto článkem s tipem na váš oblíbený eshop, oblíbené prodejce na Fleru nebo mi napsat jaké dárky a pro koho letos nakupujete. Prostě nějakou vánoční inspiraci. :))

Doporučuji sledovat facebook, kde výherce vyhlásím ve čtvrtek 11. prosince (soutěžit můžete do půlnoci středy 10.12.), aby mističky stihly dorazit ještě před Vánocemi. Děkuji moc Nile.cz za poskytnutí ceny do soutěže.

Užívejte si vánoční čas a první adventní neděli v klidu a pohodě! Evi

Mohlo by se vám také líbit:

74 komentářů

  1. Plánuji především kupovat knihy a nebo rozdat domácí džemy, marmelády a medy, které jsem po celý rok vyráběla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pro sestru mám zatím balzámy na rty a hnědé stíny, to co si ona přála :) A pro ostatní nemám ještě nic, taťkovi asi koupím knihu i babičce, jinak zatím nevím, možná nějaké čaje.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. GFC : Biela Macka
    FB nemam, takze v pripade vyhry ma mozno kontaktovat cez kontaktny formular na mojom blogu. www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk
    Oblubenym predajnocm na fler.cz je http://www.fler.cz/odrobinka

    Este otazocka: kedze sa pytas na konkretnych predajcov, chcela som sme vlozit priamo hypertextovy odkaz, ale mas zakazany html kod. Ako si to nastavila? Vdaka za odpoved.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, tak to vůbec netuším, že ho mám zakázaný! Určitě jsem si to nikde nenastavovala a nemám to cíleně...
      Ale zkusila jsem to a vypadá, že html funguje: Evi

      Vymazat
  4. Miluju Fler, je to pro mne droga a přála bych si být bohatá a všechno to tam vykoupit :D Mezi mé nejoblíbenější prodejce patří Myyna a prodejce Z lesa, od obou mám doma už pár věcí - od Myyny tašku a z lesa právě zmíněnou sérii Lesní, tu bude mít syn v pokoji, až se přestěhujeme.
    Jinak na Vánoce vždy kupuji knížky.
    Krásnou první adventní neděli, Lenka
    FB: Lenushenka Scrap
    GFC: lenushenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji moc za tip, Myyna má krásné věci, hned si ji přidám do oblíbených! :))

      Vymazat
  5. Sleduji jako Erika Uchytilová i na FB. eriuchytilova@gmail.com
    mám ráda tento e-shop http://www.naoko.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné inspirace. Spoustu je jich i v mým prodejcem :). Kalíšky se mi teda líbí moc, takže se moc ráda zúčastním :) - barabasca.made@gmail.com

    Tipy na eshop, třeba: http://www.de-sign.cz/, http://www.freshcoffee.cz/, www.cerstveryby.cz, http://society6.com/ a nebo http://qde-shop.cz/

    Na Fleru toho je spousta a jak říkáš je to nekonečná inspirace. Přikládám třeba Romkey, mimapaint, Onatello, KZNR a třeba nemec.design :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, moc děkuji za spoustu tipů, určitě všechny prozkoumám :))

      Vymazat
  7. Veľmi sa mi páčia tvoje tipy, ale ja nenakupujem cez internet, takže ti nemôžem poradiť žiadny eshop :/ Ja kupujem zvyčajne kozmetiku a rozkošné svetre so nordic štýlom (preto ma najviac potešil tvoj typ na nordic eshop) ♥
    email: pavlikova.dianka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Evi,
    zdravím tě v první adventní den.
    Můj oblíbený e-shop je NordicDay a Bellarose.
    A co se týče dárků...tak letos chci pořídit své dceři nějaký zlatý šperk. Je jí dvacet a ještě žádný nemá, tak aby jednou měla památku.
    Ahoj Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, díky! Nordic Day mám taky moc ráda! Tak snad se bude dceři líbit, zlatý šperk je klasika. Krásný advent i Tobě! :))

      Vymazat
  9. Bellarose.cz ;) roubik2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Evi, děkuju za uvedení! To mě fakt moc těší ♥ Taky ráda nakupuju na Fleru, od některých prodejců už i něco mám, např. od Tyformy náhrdelník, od Katoo šaty a od Tebe se chystám na ten náramek. Dárky ještě nemám, teprve zvolna začínám. Ještě bych třeba doplnila http://www.youngprimitive.cz/ nebo livi a tana, tam jsem si teď koupila nejúžasnější bezprsťáky http://www.fler.cz/livi-a-tana a nebo Myynu http://www.fler.cz/myyna. Ale všechny uvedený tipy stojí za to! A misky se mi líbí, tak zkusím štěstí :-) Krásný advent!
    grunwaldova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, není zač, však si to plně zasloužíš :))
      Díky za tipy, livi a tanu jsem nějak zapomněla uvést, jejich pletené svetříky se mi líbí moc! A Myyna je taky super :)) Krásný advent i Tobě!

      Vymazat
  11. Já jsem se rozhodla tento rok nakupovat online, neboť nemám bohužel čas lítat po obchodech a nejvíc jsem nakoupila na Zoot. Úžasná jedinečnost je KeepCup, kterej já doma samozřejmně mám, ale hodlám to objednat i příteli. Dál uvažuju o filtrační konvici a nějakých doplňcích .)
    www.janetdavid.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ja veľmi cez internet nenakupujem, rada si veci obzerám a obchytám naživo :-) Tento rok mám v pláne kúpiť priateľovi nejakú kvalitnejšiu kávu a vyrobiť plátennú tašku. A pre brata dám vytlačiť Star Wars plagát. Zvyšok sa uvidí :-)
    natalia.gazova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělé tipy! La Bruket.., To je sen... A ty porcelánové skleničky <3. Krásný tip na dárek pro sebe :D.
    Já letos snad poprvé pořizuji většinu dárků přes internet... Hodně kupuju knížky a u těch bývá přes net lepší cena a nemusím se s nimi tahat po obchodech, takže v tomhle případě je internet jasná volba :o). Spoustu dárků si ale vyrábím i sama - čím jsem starší, tím pro mě mají větší hodnotu sice drobnosti, ale vytvořené s láskou a radostí... A tak se to snažím vnutit i svým blízkým :D. Nemůžu moc prozrazovat co vytvářím letos (co kdyby to někdo četl ;o)), ale v minulosti to byly pomalované hrnečky, ušité záložky do knížek, pro maminku ušitá kabelka, vyšívaná přáníčka... Prostě co mě zrovna napadlo ;o). Užívej si advent!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky se snažím dávat i vyráběné věci, kdy jsem byla mladší, bylo to vždycky něco z keramiky, teď už mi na vyrábění bohužel nezbývá tolik času, kolik bych chtěla. Tak ať se dárky líbí a Tobě taky krásný advent! :))

      Vymazat
  14. Pěkné tipy , znám tak polovinu. Já ráda nakupuji na Bonami a na Fleru jsem letos objevila Dragon Fly od které mám adventní věnec :) Misky jsou opravdu zajímavé, hodily by se na focení na blog :D
    jana.wertheimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bonami už okukuji dlouho, ale ještě jsem si tam nic nekoupila, někdy tam mají moc krásné věci! :))

      Vymazat
  15. Vážně krásné a neotřelé tipy na dárky :) Už mám taky naplánovaný podobný článek, jenže jako každý rok, nakupuju na poslední chvíli :D Musím tedy říct, že přes e-shopy dárky nekupuju vůbec, nemám tedy ani žádný tip. Miluju totiž to vybírání dárků, koukání po obchodech, moct vidět věc na vlastní oči a osahat si ji :) Ale mističky jsou moc pěkné, takže zkusím štěstí - slahorova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky, jsem zvědavá na Tvé tipy! :)) Já si nakupování přes internet oblíbila, co jsem začala chodit do práce, na chození po obchodech mi už nezbývá tolik času a hlavně všechny zavírají strašně brzo...a v obchoďácích většinou nemají všechno to, co bych chtěla. A hlavně tam není taková atmosféra :))

      Vymazat
  16. Krásné tipy .... já "dárky pro radost" nakupuji každý rok u Zuzanky Bogatinové ...... Su Bogati, šije nádherné věcičky ..... její blog a tvorbu najdeš tady ....http://subogati.blogspot.cz/ , http://www.fler.cz/shop/su-bogati , http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=348373&nove=1 .......Marki

    PS: Krásná GA !!!!!! hochova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, moc děkuji za tip, vypadá to krásně :)) Krásný advent!

      Vymazat
  17. Fler miluju a těch oblíbených tvůrců tam mám mraky, ale z těch nej nej nej musím určitě zmínit:
    hravou pinoženku:) - http://www.fler.cz/pinozenka
    již tebou zmiňovanou mi.ui - http://www.fler.cz/mi-ui
    báječnou Makču - http://www.fler.cz/makca
    květinovou mari.bou - http://www.fler.cz/mari-bou
    nejkrásnější keramiku a porcelán má Ema Mamisu - http://www.fler.cz/ema-mamisu
    nejkrásnější lněné šatečky má Leninka - http://www.fler.cz/glogg
    krásné všechno má Zuzanka - http://www.fler.cz/zuz-anna

    A k Vánocům patří samozřejmě knihy, ty nejraději dostávám, dávám i nakupuji:)

    Jinak všechny zdejší tipy znám, často tam nakukuji a vzdychám, ochám, achám a sním o tom, že to tam jednou vykoupím;)

    Krásné adventní dny:)
    Lenka

    mail: lenka.cicha@email.cz
    FB sleduju jako Lenka Fořtová (Cichá)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, díky moc za takovou spoustu tipů! :)) všechny jsou moc krásné, Ema Mamisu má opravdu krásnou keramiku, obdivuji už dlouho.
      A s tím vzdycháním, ócháním a sněním to máme hodně podobné! :))

      Vymazat
  18. To je super článek - přesně něco takového jsem potřebovala! :)
    Já se přiznám, že spíš koukám na Etsy než na Fler a samozřejmě můj oblíbený obchod Nordic day a Kitchenette - a abych aspoň lehce přispěla nějakou inspirací, ráda bych letos vyrobila nějaké jedlé dárky a pak chci připravit kamarádce personal diary, ale nevím, jestli to všechno stihnu...
    Sleduji, nad miskami ochám! :)
    info(zavinac)kristynazouzalova.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj letos jsem nakoupila na stránce prsten.cz, pro přítele jsem vybrala prsten a nechala do nej napsat naše jména. :) ostatním jsem nakoupila také různé šperky, přívěšky nebo naušniče :) na fleru mám ráda prodejce Jedle7 alepoň myslím, že se tak jmenuje. :) Snad moje inspirace pomůže :) mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Nedávno jsem objevila zoot.cz a docela jsem se tam zasekla, jinak bonami.cz....No a na fleru? Ema ma misu, nastassia aleinikava.
    gresakova.jana@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. tak taky zkusím štěstí a zúčastním se. :) od té doby , co jsme se přestěhovali za Prahu nakupuji téměř výhradně na e-shopech. Fler je taky i moje působiště, takže na něj nedám dopustit, pak jsem už párkrát objednávala u society6.com, nordicday.cz , selbrekka.cz a taky obchod.laventure.cz a občas bonami.cz a neustále hledám další inspirace ... krásný adventní čas
    mixtum@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji za tipy, prozkoumám :))
      A Vaše polymerové šperky moc obdivuji! :))

      Vymazat
  22. Evi na Tvojom blogu som prvý krát a vidím, že nie naposledy. Krásne a zaujímavé inšpirácie a hlavne ma dostali tie krajkové kalíšky. Sú skvostné. Ja nakupujem na e-shopoch dosť často. Dosť často na Nordic Day. Skúsim i ja šťastie a zahrám si o tieto krásny misky od NILA. Prajem krásny adventný čas.
    revedevivre@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andri, děkuji za návštěvu a bude mě moc těšit, když se budeš vracet :))

      Vymazat
  23. Já mám k vánocům nachystáno: indiánskou čelenku od http://www.sashe.sk/niebieski.potwor, sukni s norským vzorem od http://www.fler.cz/tate, chystám se na top od http://www.fler.cz/cityfolklore, dále doporučuji pletená zvířata v garsonkách od http://www.fler.cz/emaluna
    violetsuicide@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. super tipy na e-shopy :) na Fler.cz také občas nakupuji, dřív jsem tam hlavně pátrala po fimo naušnicích :) já jsem letos dost nakupovala v Albi, jejích dárkové předměty miluji :) jinak zatím moc dárků koupených ještě nemám, letos mám nějakou krizi ve vymýšlení :( ráda bych mamce koupila nějaký pěkný náhrdelník, ale nikde není nic podle mých představ :(

    OdpovědětVymazat
  25. Moc pěkný inspirační článek! :) Mističky jsou kouzelné! Přesně takovýto styl se mi moc líbí :)
    Letos kupuji: taťkovi kuchařku Vaříme s Láďou Hruškou (nikdy nevím, co mu koupit :D ), mamce obal a folii na mobil z Ebay a CD od Voxela, kterého má ráda. Mladší ségře pěny do koupele a balzám na rty z AVONU, laky na nehty s třpytivými efekty a pak takový lehký svetřík.
    klara.zakova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Já mám ráda home made výrobky a letos jsem to pojala velmi vážně :-)
    Jinak ráda doporučím: http://www.greenwave.cz/, http://www.coclea.cz/o-nas nebo http://www.vltava2011.cz/desinadesign/default.asp
    Petra z Nevšedních dnů
    petra.nevsednidny@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Mističky vypadají vážně krásně! Já letos nakupuji k vánocům hlavně zážitky - víkendový pobyt rodičům, masáže a kosmetiku babičkám. :-)
    Na facebooku tě sleduji - máš skvělé články ;-)
    k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Tak hezké věcičky mají v bella rose nebo točito. mám ráda dárky, které se dají sníst (ale nějaké takové netradiční věcičky) nebo třeba svíčky. to se člověk málokdy trefí vedle :-)
    no a letos budu nakupovat dárky hlavně pro štěňátko.
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. FB: Teruš Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Kupuji kosmetiku, oblečení a také se snažím vymyslet něco, co mají rádi. :) Nojo, jako každý rok :D

    OdpovědětVymazat
  30. Evi nejprve velke diky za tipy na darky...u nas letos vede myslivost (5lety synek se v ni vzhledl) a tak snad bude potesen plysovou trofeji - hlava divocaka z www.butlers.cz, muzi nadeli Jezuch handmade batikovane triko a me zahreje ponco od Gabul www.fler.cz/gabul...preji pekny predvanocni cas...Leeda (lidule@email.cz; FB: Leeda Žabakovic)

    OdpovědětVymazat
  31. Fler moc v oblibě nemám, protože na něm ujíždí můj taťka... ano, taťka :D On vytváří šperky, takže mě skoro každodenně informuje o tom, co ten který člověk na Fleru vytvořil, takže tahle stránka mě vážně nebere :D
    Pro už zmíněného taťku mám knížku, pro mamku nějakou kosmetiku, pro sourozence s jejich partnery kreslím jejich podobizny, pro jednu kamarádku budu vyrábět tričko s nápisem s tématem American Horror Story (náš společný zájem ^^) a pro nejlepší kámošku mám připravené tričko a zatím nedokončený obrázek s jednou naší oblíbenou vzpomínkou :) (julasu@sezanm.cz, GFC - Julie Suchánková)

    OdpovědětVymazat
  32. Pro sestru mám zatím jen třpytky na nehty, pro taťku mám peněženku, pro pejska mám různé dobrůtky, pro mámu zatím dárek ještě nemám :)
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Prvně musím říct, že mističky jsou krásné a je skvělé, že je to celý set! Udělalo by mi to velkou radost. Nevím, zda udělám nějakou díru do světa s vánoční inspirací na dárky: pro manžela lístky na hokej :-) a pro dcerku leporela a knihy pohádek, stavebnici, nějakou dřevěnou hračku, odrážedlo a obřího plyšáka, z kterého v krámě projevila takové nadšení jako snad z žádné hračky doposud nikdy. Takže bylo jasné, že ačkoli v plyšových hračkách moc nejedeme, tak tohoto méďu tam prostě nemůžeme nechat a už teď se tetelím nad tím, když si ji představím, jak bude vyvádět až ho u stromečku uvidí. :-D
    hanka.nesty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Misky jsou opravdu nádherné :). Vánoční dárky mám především kosmetické (make-upy, paletky, stíny, tělové mléka..). Mým oblíbeným eshopem je asi galaxie přání, mají skvělé věci :).. Přeju ti moc pěkný prosinec a Vánoce!!:)
    mail: martina.homolakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Zajímavé tipy ale já nakupují radši v kamenných prodejnách. Moc ráda si zboží okoukám naživo a navíc mám s pár eshopy jako např. 4 home špatné zkušenosti. Dost nákupů jsem dělala v M&S, kosmetiku z Yvese Rochera/Rossmama/Dm/Moje a v F&F jsem nakoupila nádherně vonavé svíčky ve skle i v plechovkách. Pár kousků oblečení z Cropp town a GATE. Vrhnu se ale na ručně vyráběnou koupelovou sůl a PF přáníčka.
    Na dekorace jsem sháněla černé vánoční ozdoby ale bohužel jsem v obchodech na žádné pěkné nenarazila. Objednala jsem si je tedy v jednom eshopu tak doufám, že dorazí celé. Mám moc ráda černou a šedou v kombinaci se stříbrnou. Ty mističky jsou opravdu krásné.
    Mail: wamelka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Tento rok vyrábam pre moju kamarátku tento darček : https://www.youtube.com/watch?v=Fn2sTk1tQEg&list=UUevNJDNNIKmG13YmTqLnZ-A
    yourdominica@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. GFC-Lucc Luci
    FB-Luciana Pumrlová
    lucc@post.cz
    taky radši nakupuji v kamených obchodech a ve Vánočních stáncích, ale budu i nějaké drobné dárečky vyrábět :)

    OdpovědětVymazat
  38. Tie mištičky sú veľmi krásne.
    Tento rok som úplne stratila inšpiráciu, nápady čim obdarujem svojich blízkych. Vianoce sa blížia a ja prvýkrát prežívam nepokoj čo sa stane 24.teho na Vianoce. Kozmetiku nechcem kupovať, keďže to je také obyčajné, a to kupim aj na narodeniny alebo meniny. Mamka túži po kabelke, sestra by chcela svetrík a ockovi treba papuče :D Tak asi nakoniec bude to! Narýchlo kupované. Ešte kamarátke niečo vymyslieť, poslednú dobu sa pustila do varenia tak možno nejaká zaujímavá "zdravá" kuchárska kniha.
    veronika.zorska_centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  39. mištičky sú božské - ako asi všetko od NILA. Ja darčeky skôr vyrábam, ako kupujem. Tašky, vankúše, mydlá, ozdobné sáčky, šité i háčkované košíčky...fler veľmi nepoznám, skôr Sashe. Mám tam aj svoju ponuku, ale nechcem tu prezentovať sama seba....jana
    janee33@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. TAKÉ SE MI MISTIČKY MOC LÍBÍ.
    NA VÁNOCE VYRÁBÍM, NEBO NAKUPUJI CO MI PADNE DO OKA.
    V BELLA ROSE JE SPOUSTA KRÁSNÝCH DÁREČKŮ.
    PŘEJI POHODU V ČASE PŘEDVÁNOČNÍM.
    BOHDA
    kutb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Mističky jsou nádherné, moc se mi líbí :). Určitě by byly skvělým dárkem do domácnosti, do nového rodinného domku - snad brzy dofinišujeme.

    S inspirací ti asi moc nepomůžu. Babičce jsme koupili vál na pečení, jestli víš co myslím ve fialové barvě a je ze silikonu tuším. Našim (mamce a taťkovi) jsem prozatím nic nekoupila, nechtějí si dávat dárky, neboť stavíme a později se bude dům vybavovat, tak pak všechno půjde tam nakoupit - nové spotřebiče, nábytek, apod. Jenže já trvám na svém, ať si mamča udělá volno a jede se mnou si koupit něco na sebe, popř. ji koupím novou peněženku, o kterou moc stojí, popř. ponorný mixér a tak... Taky jsem navrhovala vysavač, co sám jezdí po pokoji a vše vyčistí, ale ten chtějí až do nového domu, tak se pořídil aspoň babičce. Co se týče kamarádky, to teprve budu vymýšlet, nejspíš nějaký blok, protože píše povídky a studuje, čaje, které tolik miluje a nějakou pečující kosmetiku, aby se mohla rozmazlovat. Co se týče taťky, to vůbec netuším, tak nějak vše má. Možná bych mu zařídila opravu počítače, aby se mu neustále nesekal, tak aby na to bratránek mrkl, popř. mu dám peníze, ať si něco vybere... ještě musím vyzvědět, co bude chtít. No a bratr? Dárky si nedáváme, ale letos mu něco vyberu, či spíš sám si něco vybere.. :)

    Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. M. Frosty
    m.drat.frosty14.2@gmail.com
    Kupuji jen pěti kamarádkám kigumuri pyžama z E-baye :)

    OdpovědětVymazat
  43. všechny ty eshopy jsou super, díky za tipy! Já se letos většinu dárků pokusím vyrobit :)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Cena je nadherna!
    Ja mam oblubeny e-shop s bizutkou www.pokladiky.sk, ale tento rok som absolutne bez inspiracie na vianocne darceky. Pokukam aj tvoje tipy, snad mi nieco padne do oka.
    FB: Dana Kulifajova
    dorasart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Děkuji moc za tak krásnou giveaway, miluji ty mističky, tak u Vás zkusím štěstí. Typy v článku jsou prima, já přidávám svůj na jednu moc šikovnou paní na Fleru http://www.fler.cz/shop/cecill-s-soap#f12=a&f14=2, miluji její práci, zvlášť mýdlo s Buddhou, či stromem života. Krásný adventní čas, Martina.
    marta.jelinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Mám ráda Bella Rose, mají spoustu věcí, které se mi líbí, dárky vyrábím, nebo koupím, ale nenápadně se informuji co chtějí ať nekoupím ležák :O). Mističky jsou moc krásné, tak zkusím štěstí Maryša email- hlouskovipv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. GFC: Anežka V.

    Já se budu snažit letos většinu věcí vyrobit. Nakoupila jsem knížky a LPčka a budu dělat vaječný koňak, pečený čaj, směsy na sušenky ve sklenicích a sušené maso na způsob jerky.

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ty mističky jsou úžasné, tak zkusím štěstí. Ráda nakupuji v Bella rose a Nordic day. Některé věci pod stromeček jsou koupené, ty vyrobit doopravdy neumím, ale každé rodině udělám malou pozornost a to pečený čaj a vanilkový cukr..
    Verča veveruss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Přeji hezký den!
    Asi se budu trochu opakovat, ale doporučuji http://www.venkovsky-dum.cz/, http://www.nordicday.cz/, bonami.cz, https://www.butlers.cz, a pro toho, kdo si rád vyrábí třeba kosmetické přípravky sám, tak http://www.eshop.ekokoza.cz/ nebo http://www.essential.cz/. A taky u nás vedou jako dárky knížky.
    Veronika. voltnerova.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ráda nakupuji na Bella rose, Nordic day a Bonami. ivona.martyn@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, dcery si napsaly seznamy knih, manžel by si přál kuši, mojí mamince bych ráda vybrala zvoničku na fléru asi http://www.fler.cz/zbozi/zvonice-964301 a pletu spousty ponožek, háčkuju spousty rukavic a drobných dárečků, aby vyšlo na všechny kamarádky a známé. A těsně před Vánocemi se s dcerkami vrhneme na jedlé dárky. Přes léto jsem sušila nejen bylinky, ale i květy a chystám se namíchat krásné, voňavé a léčivé soli do koupele pro své kamarádky.
    Krásné stránky.
    bohunka @ naiser. cz

    OdpovědětVymazat
  52. i já zkusím štěstí... Já ráda nakupuju u Bella rose, Green gate žeru :o) a taky svíčky a vonné vosky od Yankee, milé dárky... Měj hezký den, Štěpka balkova.s@seznam.cz
    zvu tě: https://www.facebook.com/pages/Handmade-by-Bunnysek/390388317756997

    OdpovědětVymazat
  53. Moc ráda nakupuji na Fleru, baví mě tam brouzdat celé dny :-) ale letos mám jeden speciální úkol a to koupit ukulele :-D takže celé dny teď hledám a čtu recenze a vůbec tomu nerozumím, tak snad nakonec vyberu dobře.
    vmveronika05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Ty misky jsou krásné. Docela hodně jsem letos nakoupila na www.eva.cz a taky jsem něco koupila na www.cesky-kristal.cz - tam mají hodně krásných věcí.
    e-mail: radka.kaiserova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Nedávno sme nakupovali na aliexpress.sk a majú tam krásne, a aj lacné veci. Nemôžem však povedať viac, keďže objednávka ešte nedorazila.
    A čo sa týka vianočných darčekov, tak zatiaľ mám nakúpené tieto: knihu pre brata a sestru, tlakový hrniec pre mamku a ocka, knihu a kuchynské chňapky pre mamku, a pre mladšie sestry ešte zopár somariniek. :D
    lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Jůůů a jéé...děkuji Ivet/Papeerek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač! Už mám od Vás/Tě krásné fotoalbum :))

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  57. Krásný blog plný nádherných kousků máte ;-)

    Na Fleru jsem denně a i já mám své oblíbence. Patří mezi ně třeba http://www.fler.cz/poorcelain , http://www.fler.cz/hill, http://www.fler.cz/magaela a spousta dalších :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu i tipy na oblíbence, určitě prozkoumám :))

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)