DIÁŘ 2014

3. 1. 2014


Bez klasického papírového diáře nemůžu existovat. Píšu si tam snad úplně všechno a když už není místo, tak ještě přidám lepící papírky s poznámkami. A taky mě moc baví si prohlížet ty staré a vzpomínat, co jsem zrovna kdy dělala. :) Dlouhou dobu jsem používala diáře, které jsou každý rok přílohou lednového čísla časopisu Elle. Moc se mi líbil ten loňský ve stylu diářů Moleskine. Diáře od Elle mi vyhovovaly svou velikostí, vnitřním uspořádáním i kvalitou stránek (i když jednou se mi podařil koupit takový, co měl potištěnou jen každou druhou stránku). A protože mě ten letošní nijak zvlášť nenadchl svou obálkou, přála jsem si k letošním Vánocům právě Moleskine.

Konkrétně mám týdenní s horizontálním uspořádáním dnů a velikost S, takže o trošku menší než ty z Elle. Na pohled je opravdu hezký, jednoduchý, černý a takový jsem chtěla. :) Líbí se mi taky vložený adresář, který je možné si přesunout do dalšího diáře a plánovací kalendář na rok 2014 i 2015. Zklamaly mě ale docela tenké stránky, pokud použiji popisovače místo propisky, tak se propíjí. :(







Foto /moje.

Co vy a diáře? Jste věrni klasickým papírovým nebo používáte spíš ten v počítači /mobilu?

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

6 komentářů

  1. Popravdě nepoužívám ani jedny :D Jsem spíš bohém s dobrou pamětí, takže bych něco takového vůbec nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to tě obdivuji! Já, co si nezapíšu, to hned zapomínám :)

      Vymazat
  2. Bez diáře se neobejdu, zapisuju si tam snad všechno :D ty staré mám schované a také si je ráda prohlížím :) Loni jsem měla diář z časopisu Marianne, letos jsem koupila klasický od Albi s krásným černorůžovým designem.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem toho názoru, že voňavému papírovému diáři se ani ten nejlepší diářový program do mobilu nevyrovná!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Diář je pro mě nutností a nyní mám zase ten z Elle :) Chtěla jsem si objednat nějaký hezký z Ebay, ale ten z Elle postačil.. ;)

    A.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)