BEAUTY TIP: ZPEVŇOVAČ NEHTŮ, CO OPRAVDU FUNGUJE!

5. 1. 2014


Moje nehty jsou jedna velká hrůza, lámou se, třepí a vetšinou si je okoušu dřív, než stačí vyrůst do nějaké větší délky. Ale s tím je teď konec! Po chvále, kterou na Four Seasons pěje spousta beauty blogerek, jsem se rozhodla jejich laky taky vyzkoušet. A ony opravdu fungují!

Nejdříve jsem měla posilovač nehtů, ten byl celkem fajn, lehce barvil do krémova. Už mi ale docházel, tak jsem si koupila další, v lékárně měli už jen zpevňovač s diamantovým prachem (moc se mi nejdřív nezamlouval, ale na nehtech ty třpytky nakonec nejsou skoro vidět - jen když to zkoumáte a ještě hodně zblízka!). Dala jsem za něj 49Kč v lékárně.
A ano, obsahuje formaldehyd. A prý kvůli tomu pak nehty pálí. Já ho použila zatím dvakrát a ještě mě nepálil ani jednou. A líbí se mi, že rychle zasychá. Mám konečně pevné a nelámavé nehty, tak ten formaldehyd přežiju. Připadá mi to jako menší svinstvo než nehty umělé akrylové, gelové nebo já nevím jaké...:)

Co vy a Four Seasons? Znáte? Používáte?

  • Sdílet:

Mohlo by se vám také líbit:

5 komentářů

  1. S těmito laky mám dobré zkušenosti, používali jsem je i na praxi ve škole. Různé zpevňovače a výživy pro nehty jsem vyzkoušela skoro všechny, jen myslím u vytvrzovače jsem měla trochu problém, ať byl lak jakkoliv zaschlý, pokaždé byl štěteček zabarvený od barevného laku.

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak gelovky jsem měla jednou, ale nějak jsem se s nima necítila...Teď jsem si objednala sadu na Gel lak, tak už se těším až to vyzkouším, všechny kamarádky si to moc chválí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gel lak mě taky láká, četla jsem na něj samé pozitivní reakce...jen mě trochu odrazuje nutnost pořízení UV lampy :/ Tak pak napiš článek, jak budeš spokojená, moc by mě to zajímalo :)

      Vymazat
    2. Určitě napíšu :) Kupovala jsem to na aukru jako sadu i s tou lampu za asi 1200 i s poštou, nejsou to samozrejme ty nejkvalitnejsi gel laky, ale myslim ze na začátek to stačí :)

      Vymazat
    3. Tak to se těším na tvou recenzi :) Třeba mě nakonec přesvědčí, zatím zůstanu u zpevňovače :)

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře a připomínky, všechny poctivě čtu :))
Psát mi můžete i na email sem (klik)